Cubanacan Las Cuevas
Trinidad, Insulele Caraibe - coasta de sud, Cuba
Descriere
Locul de amplasare:
Acest hotel este situat în apropiere de centrul istoric al Trinidad. Puteți vizita, de acolo Muzeul Speologice și zonele periferice ale Cueva Ayala sau Cabaret.

caracteristici:
Unitatea de cazare oferă o gamă largă de facilități și servicii. suveniruri de vacanță, oaspeții se pot cumpăra în magazinul de suveniruri. Cei care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculul lor în parcul auto al casei.

cazare:
Aer condiționat în camere face ca pentru un climat interior confortabil. La echipamentul standard de cele mai multe camere au un balcon, care vă invită să leneviți. Camerele sunt dotate cu un pat king-size. Mai mult decât atât, un seif și un minibar sunt disponibile. extra-uri mici pentru a face o mare ședere, inclusiv un telefon și un televizor. Băile sunt dotate cu un duș și o baie.

Sport / Divertisment:
Atat hotelul cat si oferte de la terțe părți să fie păstrate în afara zonei de sport și de petrecere a timpului liber. Zona de la piscină în aer liber este ideală pentru odihna activa sau regulate Aquatraining. punte scaune confortabile sunt disponibile pe terasă la soare. Varietate oferă diverse oferte, inclusiv terenuri de tenis și călărie. Distracție și de divertisment oferă o discotecă.

bord:
Există un bar disponibil. Se poate sejururi de demipensiune.

Carduri de credit:
În unitatea de cazare următoarele carduri de credit: Visa si MasterCard.

Notă:
Primești fiecare dintre voi, de fapt rezervat și a confirmat performanța (în ceea ce privește serviciile de catering, tipul de cameră, etc.). În ceea ce privește angajamente concrete au fost făcute la domeniul de aplicare, veți obține Übernprecauție cu mic dejun (sau self catering), în tipul de cameră standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solar, baie de aburi, internet, parcare, etc.) nu este inclus și să plătească aproape întotdeauna prețul și locul în care s-a descris în caietul de sarcini menționat explicit.
În anumite destinații Suprataxelor pot apărea pe plan local, cum ar fi de taxa de oraș, taxa de turism etc. suma poate fi determinată de către orașul respectiv, vă rugăm să verificați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

camera dublaTren pana la avionul 804 € (5 Nopți) 878 € (5 Nopți)