Ambiance Suites Cancun
Cancún, Cancun, Mexic
Descriere
Categorie: 4 stele

Locație:
Acest hotel de afaceri este foarte convenabil situat în inima de centrul orașului Cancun. Hotelul City oferă acces ușor la principalele cartiere comerciale, bancare și de divertisment. O conexiune la rețeaua de transport public se ajunge de la hotel la doar 2 minute de mers pe jos. Alte atracții din zonă includ Plaza Las Americas (aproximativ 5 minute de mers), Coba (aproximativ 160 minute), Tulum (aproximativ 2 ore cu mașina) (Chichen Itza aproximativ 180 minute ) și Playa del Carmen (aproximativ 40 de minute cu mașina). Aeroportul internațional se poate ajunge după o unitate de doar aproximativ 15, gara principală este la doar situat la aproximativ 10 minute.

adresa:
Av. Tulum 227
77500 Cancun
Tel:. +52 998 892 0392
Fax: +52 998 892 0393

Echipament:
Acest hotel de afaceri oferă cerințe de agrement sau de afaceri de cazare confortabile. Acesta oferă oaspeților intimitate și liniștea sa și este cunoscut pentru serviciile sale bune și 47 de apartamente confortabile și spațioase. Servicii oferite pentru oaspetii de la acest hotel de oras cu aer condiționat, include un hol cu ​​recepție / serviciu de 24 de ore de check-out, acces la internet wireless, restaurant, săli de conferințe și parcare.

cazare:
Dubla Standard / Suite
Camerele sunt dotate cu un ventilator în condiții de siguranță, de tavan, frigider mic, aer condiționat, TV, iPod docking station și filtru de cafea. Camerele au fie două paturi twin sau un pat king-size.
Suită Junior

(50 m²) - Camerele moderne sunt dotate cu baie / WC, uscător de păr, Deckenventilator, aer condiționat, telefon, DVD, frigider mic, filtru de cafea, cuptor cu microunde, paturi duble sau king-size, zonă de lounge și în condiții de siguranță.

Masa:
self-catering
mic dejun

Vă puteți bucura de un mic dejun bogat tip bufet (de obicei, bufet) utilizat.

Sport / Divertisment:
Afară veți găsi o piscină, unde oaspeții pot înota și să se relaxeze.

Transfer de informații:
Transferul la și de la aeroport de destinație este inclus în serviciile dvs. rezervate. Noi vă urez bun venit personal la aeroportul de destinație sau ghidul turistic local, hotel, cu o etichetare corespunzătoare și transferat la hotel.

În cazul în care hotelul este rezervat cu auto-drive, transferul nu este inclus!

Extras de transfer:
Vă rugăm să rețineți că costurile suplimentare pentru bagaje voluminoase (de exemplu, accesorii de golf, cărucioare, parașută, placa de surf sau schiuri), se pot aplica la transferul local. Acestea nu sunt incluse în prețul tur și trebuie să fie plătite în numerar. Înregistrarea este necesară pentru acest lucru în avans.

Notă cu privire la reglementările bagaje / mese noastre:
Gratuit bagajele și mesele pot varia în funcție de compania aeriană.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

JT Touristik informații privind bagajele / mesele noastre
http://www.jt.de/fluginformation

Notă cu privire la cerințele de intrare:
Cerințele de intrare pot varia în funcție de destinația de călătorie.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

Cerințe de intrare JT Touristik
http://www.jt.de/einreisebestimmungen

Directii & #252, despre Statele Unite ale Americii:
Agenția SUA pentru Siguranță a Aviației (Transportation Security Administration, TSA) sunteți obligat de la 01.11.2010 la furnizarea de date personale ale pasagerilor. Următoarele date trebuie să fie înregistrate imediat după rezervare tuturor participanților de călătorie pentru zborurile spre / din Statele Unite ale Americii: numele complet (după cum se menționează în pașaport, inclusiv toate prenumele), data nașterii, sexul, și dacă este prezent, așa-numitul număr Compensație (acest lucru devine o. pasager când a fost confirmat faptul că el în mod abuziv pe „“ lista Watch „stand“). Vă rugăm să contactați pentru a completa datele în ziua rezervării de călătorie, precizând numărul dvs. de rezervare prin e-mail cu Centrul nostru de service pe service@jt.de în conjuncție.

Pentru mai multe informații despre http://www.tsa.gov/what_we_do/layers/secureflight

Statele Unite au pentru toți călătorii din SUA (dar și pentru resortisanții germani) și pasagerii de tranzit a introdus electronic ESTA proces de autorizare de călătorie. Pentru informații despre procesul de înregistrare on - line sub https://esta.cbp.dhs.gov/. Fiecare călător, inclusiv copii de toate vârstele, au nevoie de o autorizație separată. Autorizația ESTA trebuie să fie solicitate on - line înainte de plecare cu cel puțin 72 de ore ..

Notă importantă:
Mexicul este în zona de risc de uragane din Caraibe (sezonul Ciclonul din iunie până în noiembrie). Trebuie să fie de așteptat, furtuni tropicale, ploile abundente și, eventual, alunecări de teren. Călători ar trebui să monitorizeze prognozele meteorologice regionale și urmați instrucțiunile autorităților locale de securitate.

Informații privind zborurile de noapte:

Dacă este pe zborul înapoi la un zbor de noapte, cu orele de plecare de la 3:00 dimineața din zona țintă, și check-out de la hotel la ora 12:00 (modificări locale rezervat) în ziua precedentă.

Check-in devreme sau check-out târziu - Extinderea camere folosi la un cost suplimentar, în funcție de disponibilitate, după consultarea la recepția hotelului!
Este posibil, dazuzubuchen o taxă suplimentară în plus noapte înainte de plecare. Vă rugăm să luați acest lucru, contactați serviciul pentru clienți.

adaptor:
În scopul de a utiliza dispozitivele electronice în timp ce în vacanță, vă recomandăm să vă aducă un adaptor.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

camera dubla 874 € (7 Nopți) 918 € (7 Nopți)
Juniorsuite 915 € (7 Nopți) 955 € (3 Nopți)
Cazare 937 € (3 Nopți) 954 € (3 Nopți)