Flamingo Cancun Resort
Cancún, Cancun, Mexic
Descriere
Localizare: Hotelul Flamingo Cancun Resort este situat chiar la mare , plaja cu nisip alb în zona hotelului Cancun. Nenumărate locuri de cumpărături și de divertisment, precum și restaurante și baruri sunt la doar câțiva pași în Flamingo Mall. Aeroportul Internațional Cancun se află la aproximativ 21 km distanță.

Facilități: Hotelul dispune de un total de 249 de camere și apartamente, repartizate pe mai multe etaje. Facilitățile includ un hol cu ​​o recepție wireless (gratuit) / colț internet (contra cost), schimb valutar, lifturi, restaurant tip bufet, à la carte restaurante, baruri, teatre, săli de conferințe și diverse magazine. Există 2 piscine cu terase la soare și o piscină / snack-bar în grădini bine întreținute. Paturi, saltele, umbrele și prosoape de plajă sunt disponibile la piscină și pe plajă gratuit.

Îmbarcare: Fără catering, mic dejun tip bufet sau rezervările all-inclusive. All Inclusive include micul dejun, prânz și cină, gustări în timpul zilei, după-amiază cafea / ceai și prăjituri precum și băuturi alcoolice și non-alcoolice locale 10:00 la 23:00 AM.

Altele: - plata acceptate: American Express, Euro / Master Card și Visa.
- accesibil pentru handicapati: O camera cu scaunul cu rotile și baie.

Informații generale Mexic: Vă rugăm să rețineți că , deoarece 01.01.2017 în zona țintă Cancun / Riviera Maya, se va percepe o / taxa de taxa de oraș turistic. Suma este în prezent de 20, - MXN (aproximativ 1, - EUR) și va fi perceput pe cameră, pe noapte. Taxa nu este inclusă în prețul de orez și trebuie să fie plătite la hotel direct la fața locului. (Pot suferi modificari)

Notă pentru Pauschalreisen (avion + hotel): Vă rugăm să rețineți că informațiile noastre despre regulamentele de bagaje și bilete de avion de catering cerințele de avion și de intrare rezervată, Zielgebiets- și informații speciale face parte din contractul de călătorie. Puteți găsi aceste informații pe Internet la adresa: zbor LMX și informații de destinație (http://www.lmx.info).

Notă cu privire la misiuni în cameră: Vă rugăm să rețineți că scade cu un grad de ocupare într - o cameră dublă cu mai multe paturi, zona de cazare. Prin urmare, vă recomandăm, atunci când sunt disponibile, compus în mod direct pentru a rezerva o cameră de familie de la o cameră sau mai multe camere, în funcție de disponibilitatea și cererea fiecărui hotel.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

All Inclusive

Mic dejun

camera dubla 921 € (3 Nopți) 1059 € (3 Nopți) 1016 € (3 Nopți)
camera dublaperformanta speciala 1087 € (3 Nopți)   
camere de familie 948 € (3 Nopți)   
Juniorsuite 990 € (3 Nopți) 987 € (3 Nopți)