Hotel Calypso
Cancún, Cancun, Mexic
Descriere
Categorie: 3 stele

Locație:
Acest hotel este situat în zona stațiunii Cancun, la doar 20 minute de mers pe jos de centrul orașului, cu locuri sale numeroase baruri, restaurante, cumpărături și de divertisment. Transportul public este situată chiar în fața. Plaja este de numai aproximativ 50 de metri de hotel.

adresa:
Blvd Kukulkan Km. 4 Nr 198
Zona Hotelera
Cancun
Quintana Roo
Tel:. +52 998 8494400
Fax: +52 998 8497055

Echipament:
Acest hotel cu aer condiționat și dispune de 136 camere duble. Există un lift, cu cele mai multe etaje sunt accesibile. Diferite facilități și servicii - room service, serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și un centru de afaceri - sunt oferite. Prin WiFi, oaspeții au acces la internet în zonele publice. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Dacă sosiți cu mașina, oaspeții se pot parca într-un garaj sau în parcare.

cazare:
În camerele există un climat interior baie, aer condiționat poate fi controlat. Echipamentul de bază al cele mai multe camere au un balcon, care vă invită să leneviți. Camerele au un pat dublu. Camerele au un telefon, un televizor și un seif. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă de baie. Mai mult, un uscător de păr.

Masa:
Opțiunile de luat masa includ o sală de mese și un bar. Unitatea de cazare oferă servicii de catering de cazare rezervată incl. mic dejun și demipensiune. Un mic dejun continentalbucată și de îngrijire de zi cu zi cina pentru delicii culinare.

Sport / Divertisment:
Pentru practicarea sporturilor de petrecere a timpului liber flexibile și locuri de divertisment ale casei sunt disponibile. gustare revigorantă garanteaza complexului piscina in aer liber. Diversified oferă diverse oferte, inclusiv volei pe plajă și volei. călătorii mari și mici au posibilitatea de a experimenta programe de divertisment interesante.

Notă cu privire la reglementările bagaje / mese noastre:
Gratuit bagajele și mesele pot varia în funcție de compania aeriană.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

JT Touristik informații privind bagajele / mesele noastre
http://www.jt.de/fluginformation

Venind din Statele Unite ale Americii:
Agenția SUA pentru Siguranță a Aviației (Transportation Security Administration, TSA) sunteți obligat de la 01.11.2010 la furnizarea de date personale ale pasagerilor. Următoarele date trebuie să fie înregistrate imediat după rezervare tuturor participanților de călătorie pentru zborurile spre / din Statele Unite ale Americii: numele complet (după cum se menționează în pașaport, inclusiv toate prenumele), data nașterii, sexul, și dacă este prezent, așa-numitul număr Compensație (acest lucru devine o. pasager când a fost confirmat faptul că el în mod abuziv pe „“ lista Watch „stand“). Vă rugăm să contactați pentru a completa datele în ziua rezervării de călătorie, precizând numărul dvs. de rezervare prin e-mail cu Centrul nostru de service pe service@jt.de în conjuncție.

Pentru mai multe informații despre http://www.tsa.gov/what_we_do/layers/secureflight

Statele Unite au pentru toți călătorii din SUA (de asemenea, pentru resortisanții germani) și pasagerii de tranzit electroniceproces de autorizare de călătorie ESTA introdus. Pentru informații despre procesul de înregistrare on - line sub https://esta.cbp.dhs.gov/. Fiecare călător, inclusiv copii de toate vârstele, au nevoie de o autorizație separată. Autorizația ESTA trebuie să fie solicitate on - line înainte de plecare cu cel puțin 72 de ore ..

Extras de transfer:
Vă rugăm să rețineți că costurile suplimentare pentru bagaje voluminoase (de exemplu, accesorii de golf, cărucioare, parașută, placa de surf sau schiuri), se pot aplica la transferul local. Acestea nu sunt incluse în prețul tur și trebuie să fie plătite în numerar. Înregistrarea este necesară pentru acest lucru în avans.

Notă cu privire la cerințele de intrare:
Cerințele de intrare pot varia în funcție de destinația de călătorie.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

Cerințe de intrare JT Touristik
http://www.jt.de/einreisebestimmungen

adaptor:
În scopul de a utiliza dispozitivele electronice în timp ce în vacanță, vă recomandăm să vă aducă un adaptor.

Notă importantă:
Mexicul este în zona de risc de uragane din Caraibe (sezonul Ciclonul din iunie până în noiembrie). Trebuie să fie de așteptat, furtuni tropicale, ploile abundente și, eventual, alunecări de teren. Călători ar trebui să monitorizeze prognozele meteorologice regionale și urmați instrucțiunile autorităților locale de securitate.

Informații privind zborurile de noapte:
Vă atragem atenția că are loc la zborurile de noapte, care (sub rezerva abatere locală) ora de sosire 04:00 și au mai târziu, în zona țintă și check-in la hotel doar la sosirea la ora 14:00.

Dacă e pe zborul de retur la uns zbor de noapte este, cu orele de plecare de la 3:00 dimineața din zona țintă, și check-out de la hotel la ora 12:00 (modificări locale rezervat) în ziua precedentă.

Check-in devreme sau check-out târziu - Extinderea camere folosi la un cost suplimentar, în funcție de disponibilitate, după consultarea la recepția hotelului!
Este posibil, dazuzubuchen o taxă suplimentară în plus noapte înainte de plecare. Vă rugăm să luați acest lucru, contactați serviciul pentru clienți.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

Demi-pensiune

camera dubla 831 € (3 Nopți) 858 € (3 Nopți) 904 € (3 Nopți)