Hotel Plaza Caribe
Cancún, Cancun, Mexic
Descriere
Categorie: 4 stele

Locație:
Acest hotel de plaja atractiv este situat în centrul orașului Cancun, într-o locație centrală bună. Transportul public (statia de autobuz) este de numai aproximativ 50 de metri de hotel, și pot fi accesate în mod direct peste drum. În imediata apropiere a centrului de multe locuri de cumpărături, restaurante, baruri, pub-uri, cafenele și multe alte facilități de divertisment. Plaja primitoare și marea-turcoaz albastru este de aproximativ 2 km, care se poate ajunge ușor cu mașina în timpul o plimbare pe jos, de transport public bun raport calitate sau rapid. Aeroportul Cancun se află la doar 19 km.

adresa:
Avenida Tulum 19
77500 Cancun
Quintana Roo
Tel:. +52 998 884 1377

Echipament:
Hotelul a fost construit în 1973 și ultima renovat din 2005. Complexul dispune de un total de 133 camere repartizate pe 3 etaje. Serviciile includ un hol cu ​​recepție, restaurante și un bar. Afară există o piscină cu șezlonguri și umbrele. În plus, hotelul are o grădină mică, în cazul în care oaspeții se pot relaxa. Wi-Fi este disponibil gratuit în zonele publice. În funcție de disponibilitate, există o parcare disponibilă pentru o taxă. Animalele de companie nu sunt acceptate în hotel.

cazare:
Double standard
Camerele sunt dotate cu baie, uscător de păr, aer condiționat, televizor, internet wireless (contra cost), seif, telefon și facilități pentru prepararea de cafea și ceai.
suită
verfüg aceleași facilități ca și Double Standardt această cameră cu un dormitor separat.

Masa:
self-catering
mic dejun

Vă puteți bucura de un mic dejun bogat tip bufet (de obicei, bufet) utilizat.

Transfer de informații:
Transferul la și de la aeroport de destinație este inclus în serviciile dvs. rezervate. Noi vă urez bun venit personal la aeroportul de destinație sau ghidul turistic local, hotel, cu o etichetare corespunzătoare și transferat la hotel.

În cazul în care hotelul este rezervat cu auto-drive, transferul nu este inclus!

Extras de transfer:
Vă rugăm să rețineți că costurile suplimentare pentru bagaje voluminoase (de exemplu, accesorii de golf, cărucioare, parașută, placa de surf sau schiuri), se pot aplica la transferul local. Acestea nu sunt incluse în prețul tur și trebuie să fie plătite în numerar. Înregistrarea este necesară pentru acest lucru în avans.

Notă cu privire la reglementările bagaje / mese noastre:
Gratuit bagajele și mesele pot varia în funcție de compania aeriană.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

JT Touristik informații privind bagajele / mesele noastre
http://www.jt.de/fluginformation

Notă cu privire la cerințele de intrare:
Cerințele de intrare pot varia în funcție de destinația de călătorie.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

Cerințe de intrare JT Touristik
http://www.jt.de/einreisebestimmungen

Venind din Statele Unite ale Americii:
Agenția SUA pentru Siguranță a Aviației (Transportation Security Administration, TSA) sunteți obligat de la 01.11.2010 la furnizarea de date personale ale pasagerilor. Următoarele date trebuie să zooteh imediat după rezervare toți participanții de călătorier zboruri sunt la / de la Statele Unite ale Americii înregistrate: numele complet (după cum se menționează în pașaport, inclusiv toate prenumele), data nașterii, sexul, și dacă este prezent, așa-numitul număr Compensație (acest lucru devine un pasager atunci când a fost confirmat faptul că el în mod abuziv pe. "" de lista Watch "" stand). Vă rugăm să contactați pentru a completa datele în ziua rezervării de călătorie, precizând numărul dvs. de rezervare prin e-mail cu Centrul nostru de service pe service@jt.de în conjuncție.

Pentru mai multe informații despre http://www.tsa.gov/what_we_do/layers/secureflight

Statele Unite au pentru toți călătorii din SUA (dar și pentru resortisanții germani) și pasagerii de tranzit a introdus electronic ESTA proces de autorizare de călătorie. Pentru informații despre procesul de înregistrare on - line sub https://esta.cbp.dhs.gov/. Fiecare călător, inclusiv copii de toate vârstele, au nevoie de o autorizație separată. Autorizația ESTA trebuie să fie solicitate on - line înainte de plecare cu cel puțin 72 de ore ..

Notă importantă:
Mexicul este în zona de risc de uragane din Caraibe (sezonul Ciclonul din iunie până în noiembrie). Trebuie să fie de așteptat, furtuni tropicale, ploile abundente și, eventual, alunecări de teren. Călători ar trebui să monitorizeze prognozele meteorologice regionale și urmați instrucțiunile autorităților locale de securitate.

adaptor:
În scopul de a utiliza dispozitivele electronice în timp ce în vacanță, vă recomandăm să vă aducă un adaptor.

Informații privind zborurile de noapte:
Dorim să subliniem faptul că pentru zborurile de noapte care ora de sosire 04:00 dimineața și mai târziu, în elevii țintăau ebiet și check-in la hotel doar la sosirea la ora 14:00 (modificări locale rezervate) are loc.

Dacă este pe zborul înapoi la un zbor de noapte, cu orele de plecare de la 3:00 dimineața din zona țintă, și check-out de la hotel la ora 12:00 (modificări locale rezervat) în ziua precedentă.

Check-in devreme sau check-out târziu - Extinderea camere folosi la un cost suplimentar, în funcție de disponibilitate, după consultarea la recepția hotelului!
Este posibil, dazuzubuchen o taxă suplimentară în plus noapte înainte de plecare. Vă rugăm să luați acest lucru, contactați serviciul pentru clienți.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

camera dubla 809 € (3 Nopți)