Sotavento Hotel & Yacht Club
Cancún, Cancun, Mexic
Descriere
Categorie: 3 stele

Locație:
Hotelul este situat direct pe laguna Nichupte și este la numai 50 de metri de transport în comun și în jurul valorii de 100 m de diverse plaje. Pe o rază de 3 km există alte plaje, restaurante, baruri, cluburi de noapte și magazine. Centrul orașului Cancún este de aproximativ 15, centrul comercial „Plaza La Isla“ în aproximativ 20 de minute. De asemenea, este în valoare de o excursie la 12 km distanță „Ruinas del Rey.“ Aeroportul Internațional Cancun este la doar 25 minute de hotel.

adresa:
Blvd Kukulkan Km 4
Zona Hotelera
Retorno del Pescador
Cancun
Q. Roo
Tel:. +52998884 15 40
Fax: +52998892 86 11

Echipament:
Hotelul oferă 89 camere duble. În casă, oaspeții sunt primiți într-o 24 de ore de check-in / out serviciu în hol cu ​​recepție 24 de ore și. Există un lift, cu cele mai multe etaje sunt accesibile. Interiorul carcasei include un vestiar, un seif și un schimb valutar. Prin WiFi, oaspeții au acces la internet în zonele publice. Hotelul oferă facilități accesibile scaunelor cu rotile. În plus, există un rând de magazine care invită să vă plimbați și să navigați. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Cei care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculele lor în parcarea casei. Călătorind cu bicicleta pot folosi facilitatea de stocare la fața locului. Facilitățile suplimentare includ asistență medicală, un serviciu de transfer, room service și serviciu de spălătorie. Un serviciu de transfer este de asemenea oferit.

Masa:
SelbstverpflATH
mic dejun
Puteți la micul dejun tip bufet (de obicei, bufet) utilizat.

Sport / Divertisment:
gustare revigorantă garanteaza complexului piscina in aer liber. Pe terasa la soare cu șezlonguri și umbrele sunt disponibile. Diversified oferă diverse oferte, inclusiv schi jet, plimbare cu barca cu motor, canotaj, scufundări, spa, tratamente de masaj și un solar.

Transfer de informații:
Transferul la și de la aeroport de destinație este inclus în serviciile dvs. rezervate. Noi vă urez bun venit personal la aeroportul de destinație sau ghidul turistic local, hotel, cu o etichetare corespunzătoare și transferat la hotel.

În cazul în care hotelul este rezervat cu auto-drive, transferul nu este inclus!

Extras de transfer:
Vă rugăm să rețineți că costurile suplimentare pentru bagaje voluminoase (de exemplu, accesorii de golf, cărucioare, parașută, placa de surf sau schiuri), se pot aplica la transferul local. Acestea nu sunt incluse în prețul tur și trebuie să fie plătite în numerar. Înregistrarea este necesară pentru acest lucru în avans.

Notă cu privire la reglementările bagaje / mese noastre:
Gratuit bagajele și mesele pot varia în funcție de compania aeriană.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

JT Touristik informații privind bagajele / mesele noastre
http://www.jt.de/fluginformation

Notă cu privire la cerințele de intrare:
Cerințele de intrare pot varia în funcție de destinația de călătorie.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

Cerințe de intrare JT Touristik
http://www.jt.de/einreisebestimmungen

Venind din Statele Unite ale Americii:
Agenția SUA pentru Siguranță a Aviației (Transport Secucială Administrare, TSA) sunteți obligat de la 01.11.2010 la furnizarea de date personale ale pasagerilor. Următoarele date trebuie să fie înregistrate imediat după rezervare tuturor participanților de călătorie pentru zborurile spre / din Statele Unite ale Americii: numele complet (după cum se menționează în pașaport, inclusiv toate prenumele), data nașterii, sexul, și dacă este prezent, așa-numitul număr Compensație (acest lucru devine o. pasager când a fost confirmat faptul că el în mod abuziv pe „“ lista Watch „stand“). Vă rugăm să contactați pentru a completa datele în ziua rezervării de călătorie, precizând numărul dvs. de rezervare prin e-mail cu Centrul nostru de service pe service@jt.de în conjuncție.

Pentru mai multe informații despre http://www.tsa.gov/what_we_do/layers/secureflight

Statele Unite au pentru toți călătorii din SUA (dar și pentru resortisanții germani) și pasagerii de tranzit a introdus electronic ESTA proces de autorizare de călătorie. Pentru informații despre procesul de înregistrare on - line sub https://esta.cbp.dhs.gov/. Fiecare călător, inclusiv copii de toate vârstele, au nevoie de o autorizație separată. Autorizația ESTA trebuie să fie solicitate on - line înainte de plecare cu cel puțin 72 de ore ..

Notă importantă:
Mexicul este în zona de risc de uragane din Caraibe (sezonul Ciclonul din iunie până în noiembrie). Trebuie să fie de așteptat, furtuni tropicale, ploile abundente și, eventual, alunecări de teren. Călători ar trebui să monitorizeze prognozele meteorologice regionale și urmați instrucțiunile autorităților locale de securitate.

adaptor:
În scopul de a utiliza dispozitivele electronice în timp ce în vacanță, vă recomandăm un adaptorambalaj.

Informații privind zborurile de noapte:
Vă atragem atenția că are loc la zborurile de noapte, care (sub rezerva abatere locală) ora de sosire 04:00 și au mai târziu, în zona țintă și check-in la hotel doar la sosirea la ora 14:00.

Dacă este pe zborul înapoi la un zbor de noapte, cu orele de plecare de la 3:00 dimineața din zona țintă, și check-out de la hotel la ora 12:00 (modificări locale rezervat) în ziua precedentă.

Check-in devreme sau check-out târziu - Extinderea camere folosi la un cost suplimentar, în funcție de disponibilitate, după consultarea la recepția hotelului!
Este posibil, dazuzubuchen o taxă suplimentară în plus noapte înainte de plecare. Vă rugăm să luați acest lucru, contactați serviciul pentru clienți.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

camera dublaTren pana la avionul 1106 € (4 Nopți)