Beloved Playa Mujeres
Isla Mujeres, Peninsula Yucatan, Mexic
Descriere
Un BOUTIQUE ALL INCLUSIVE RESORT CU CEL MAI ÎNALT NIVEL DE SERVICE.

Caracteristici: Recomandarea noastră pentru o vacanță pe plajă de luxe.
Situat în partea de nord a Cancun, vizavi de Isla Mujeres „Cel Iubit Hotel Playa Mujeres“ face parte din Excelenta Hotel Group și are o locație exclusivistă pe o plajă frumoasă cu nisip alb, cu zona de plajă privată. Arhitectura de bun gust conferă stațiunii propria sa fler. Suitele sunt răspândite pe o proprietate mare cu o casă principală, mai multe anexe și bungalouri în apropiere de plajă. Relaxați-vă la piscină și bucurați-vă de un pic de soare pentru a opri din viața de zi cu zi sau răsfățați-vă cu un masaj la spa de primă clasă. există aproximativ 28 km de aeroportul Cancun.
Toate 109 apartamente sunt moderne și vă oferă diverse facilități, cum ar fi telefon, TV, DVD player, Wi-Fi (gratuit), fier și masă de călcat, espresor cafea / ceai, aparat Nespresso, minibar, seif, aer condiționat, uscător de păr, articole de toaletă, halate de baie, papuci și baie cu jacuzzi și duș cu efect de ploaie. Cele mai multe camere au un balcon sau terasă cu pat salon.
Junior Suite (2A) aproximativ 90 de metri pătrați
cu vedere la piscină.
Junior Suite Ocean View (2C)
aproximativ 90 de metri pătrați, cu vedere la mare.
Suită Junior Swim Up (2B)
aproximativ 102 de metri pătrați, la parter, cu grădină privată și terasă și acces la piscină.

Culinare: Bucurați - vă de delicii culinare în trei restaurante à la carte și un restaurant tip bufet. De „Aroma“ servește preparate internaționale, „Lupita“ Pentru produsele alimentare mexican, „Isla Grill“ impresionat cu specialități tipice din Caraibe la grătar și în „El Mar“ servește gustăriși ofertele italiene. Între 3 baruri și un salon puteți alege seara și să încerce diferite cocktail-uri exotice, cu muzică live discret.

Activități: Inclus: Sală de fitness, spa, divertisment, yoga.
Contra cost: spa, tenis, pescuit, navigație, scufundări, golf în zona ( "Playa Mujeres Golf Club").

Recomandarea noastra: Start Relaxat în vacanță - la diferite aeroporturi de plecare din Germania , ne oferă chiar mai mult de servicii pentru începutul perfect pentru vacanță. Rezervați-vă serviciul VIP sau o ședere în lounge aeroport în avans. Pentru detalii vezi pagina 280

Early Booking: Dacă rezervați prin 31.01./30.04. pentru perioada de călătorie 01.11.-31.10./01.07.-31.10. primesc 45% reducere / 40% la prețul de bază.

Sejur minim: 3 nopți

Transfer privat: Per masina / drum (max. 3 pers.) 61 EUR, -
Airport CUN - Hotel cu Aprov performanță S 83265C
Hotel - CUN aeroport Aprov S 83265C performanță

Comentarii: Hotelul este de adulți bun venit oaspeților.
Mai multe calculatoare rezervare camera lt. Casita Suite (2D) de aproximativ 102 de metri pătrați, Casita Suite Ocean Front 2 etaje (2E) de aproximativ 112 de metri pătrați, terasă cu vedere spre ocean Suite (2F) aproximativ 173 de metri pătrați.
Toate camerele sunt disponibile cu 3 adulți, de exemplu 3A / AI.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

JuniorsuiteTren pana la avionul 1694 € (4 Nopți)
SuiteTren pana la avionul 1837 € (4 Nopți)