Capital Plaza Chetumal
Chetumal, Peninsula Yucatan, Mexic
Descriere
Locație: Oraș Chetumal
Locație Situat chiar în centrul și este un bun punct de plecare pentru excursii la site - ul de excavare Kohunlich. În zonă veți găsi magazine, baruri, restaurante și cluburi de noapte, precum și link-uri către rețeaua de transport public (100 m).

Oferite la cazare: Hotelul ofera 8 single si 69 camere duble. Există ascensoare pentru cele mai multe etaje disponibile. Room service, serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și un centru de afaceri sunt călător cazare disponibile. Datorită unui acces la Internet în zonele publice, oaspeții pot rămâne în contact cu lumea exterioară. Hotelul oferă facilități accesibile scaunelor cu rotile. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Dacă sosiți cu mașina, oaspeții se pot parca într-un garaj sau în parcare.
Oferite la cazare
 • deschidere hotel: 1990
 • Ultima renovare completă: 1995
 • lift
 • Parcare (în funcție de disponibilitate) nepăzită: pentru o taxă, garaj: pentru o taxă
 • Săli de conferință: săli de conferință: 1
 • Camere: 85
 • Clasa oficială: 3.5 stele


Masă: Dining opțiuni includ o sală de mese și un bar diverse specialități așteaptă oaspeții într - un restaurant Nefumatori cu aer condiționat .. Un mic dejun tip bufet complet este făcută în dimineața de paturi.
Mâncare și băutură
 • bar


Sport și fitness: Pentru petrecerea timpului liber facilități flexibile includ sport și locuri de divertisment ale Unterbringung de a alege. scăldat Carefree promite zona piscinei. Ca un sportiv sau o oportunitate de agrement o sală de gimnastică este disponibil contra cost.

Descrierea produsului: În camerele există o baie, aer condiționat poate fi controlat cu climat interior. Echipamentul de bază al cele mai multe camere au un balcon, care vă invită să leneviți. Există, de asemenea, un seif. Mini-frigider, de asemenea, este o caracteristică standard. Un set de călcat este disponibil pentru un plus de confort călătorilor. mici suplimente pentru a face o mare ședere, inclusiv acces la internet, un telefon și un televizor. În baie, dotată cu un duș, un uscător de păr. Casa oferă camere de familie, camere nefumători și fumatul.
În cazul în care veți trăi
 • Aer condiționat, televizor, room service, baie sau duș, uscător de păr, balcon sau terasă
 • camere diferite codificări și actualizate prețurile disponibile.

  Cerințe de intrare: Cerințe de intrare Mexic http://www.tui-info.de/ICAT/pdf/country/pdf/entry/1/id/MEX

  Informația ca 02/14/2017
  Date climă

  Tipul camerei

  Inclus

  Mic dejun

  camera dubla 970 € (3 Nopți)