Finest Playa Mujeres
Isla Mujeres, Peninsula Yucatan, Mexic
Descriere

Wi-Fi gratuit (toată planta)

Rail & Fly inclusivLocație: Cancun

Categoria Țara:

5 stele.Locație:

Direct pe plaja lungă cu nisip alb Playa Mujeres. Cancun cu diferite locuri de cumpărături și de divertisment, se află la aproximativ 20 minute de mers cu mașina. Distanța până la aeroport: aproximativ 30 km.Echipament:

Acest complex de lux a deschis în martie 2015. Acesta dispune de 450 camere. Complexul oferă 12 restaurante, inclusiv 11 restaurante à la carte (bar tapas, fripturi, restaurant asiatic, bucătăria franceză și mexicană, restaurant fructe de mare, restaurant grill) și 16 baruri diferite. Există, de asemenea, un butic, un magazin de suveniruri și un spectacol de teatru. În zona în aer liber există o impresionantă zonă imensă piscină, cu un total de 10 piscine, o piscină separată pentru copii, cu un loc de joacă alăturat și treisprezece jacuzzi. Facilitatea este împărțit în mai multe zone ale hotelului - găsim Clubul Finest pentru familii și Clubul de Excelenta doar pentru adulți. De exemplu, există o zonă de piscină separată, un restaurant și un bar doar pentru adulți.Suitele Junior:

Duș, balcon sau terasa, jacuzzi, aer condiționat, telefon, TV prin satelit, seif, minibar, uscător de păr, cafea / ceai facilități, halate de baie și papuci (JS).Suitele Junior cu piscină:

Duș, terasă cu piscină privată, jacuzzi, aer condiționat, telefon, TV prin satelit, seif, minibar, uscător de păr, cafea / ceai facilități, halate de baie și papuci (JS2).Junior Suites Swim-up:

Duș, terasă cu acces direct la piscina, jacuzzi, aer condiționat, telefon, TV prin satelit, seif, minibar, uscător de păr, cafea / ceai facilități, halate de baie și papuci (JSA).Suitele Junior AmenziT Club Oceanfront:

Cabină de duș, balcon sau terasă cu vedere spre mare, jacuzzi pentru doua, aer condiționat, telefon, TV prin satelit, seif, minibar, uscător de păr, cafea / ceai facilități, halate de baie și papuci. Servicii suplimentare: check-in, check-out târziu, o surpriză de bun venit, zonă de piscină privată și de serviciu turn-down - un serviciu de seară, care pregătește o cameră pentru noapte (JL2).Suites de familie:

Duș, balcon sau terasa, jacuzzi, aer condiționat, telefon, TV prin satelit, seif, minibar, uscător de păr, espresor cafea / ceai (FU).Masa: All inclusive.

All inclusive.


all inclusive
  • Toate mese stil bufet, prânz și cină à la carte
  • snacks-uri
  • băuturi alcoolice și nealcoolice naționale și internaționale


copii:

bazin pentru copii, un loc de joacă, un mic parc de apă precum și trei grupe în funcție de vârstă echipate jocuri pavilion.Wellness:

Sauna, baia de aburi și jacuzzi. În spa hotel rafinat vă puteți răsfăța cu o varietate de masaje și tratamente.Sport a inclus:

Caiace, snorkeling unelte, navigație, windsurfing, scuba diving introductivă, aerobic de apă, aerobic, yoga, cursuri de dans, volei pe plajă, fotbal, tenis, baschet, biciclete, tenis de masa, darts, tir cu arcul, biliard, cursuri de gătit, centru de fitness.Facilitățile sportive și de:

adâncime de pescuit pe mare, scufundări.Divertisment Inclus:

Divertisment în timpul zilei și spectacole spectaculoase în seara.Notă cu privire la Rail & Fly:

Rail & Fly este valabil în momentul rezervării un pachet de vacanță de la toate aeroporturile germane Sowie de la Basel și Salzburg pentru sosire și plecare în rețeaua feroviară germană Deutsche Bahn (clasa a 2).

Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

JuniorsuiteTren pana la avionul 1263 € (3 Nopți)
Juniorsuite 1287 € (3 Nopți)
JuniorsuiteFara transfer 1317 € (3 Nopți)
Juniorsuiteperformanta speciala 1377 € (3 Nopți)
camere de familie 1708 € (3 Nopți)
CazareTren pana la avionul 1919 € (3 Nopți)
Cazare 1941 € (3 Nopți)
Suite de familieTren pana la avionul 2059 € (7 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 2360 € (6 Nopți)