Mia Reef Isla Mujeres
Isla Mujeres, Peninsula Yucatan, Mexic
Descriere
Localizare: Acest complex rafinat este situat în partea de nord a Isla Mujeres. De aici vă puteți bucura de vederi impresionante la Marea Caraibelor. Timp de călătorie la aeroport (inclusiv feribot Isla Mujeres): aproximativ 80 de minute.

Facilități: Hotelul este decorat într - un stil foarte modern și minimalist și o garanție pentru o zi liniștită și relaxantă sub soarele cald din Mexic. O piscină naturală cu vedere la mare și frumoasă plajă invita (scaune, prosoape și umbrele, fără costuri suplimentare), direct în fața complexului să înoate și să se relaxeze. Pentru mese opțiuni includ trei restaurante excelente, care oferă oaspeților cu delicatese internaționale și mexicane și specialități din Caraibe. „Blue Moon Lounge Bar“ este locul perfect pentru a încheia ziua cu cocktail-uri rafinate și băuturi răcoritoare delicioase. Hotelul are, de asemenea, un mic spa, unde masaje și tratamente sunt oferite, precum și o saună și un centru de fitness bine echipat. muzică live seara și spectacole ocazionale și petreceri tematice pentru a face un pic de varietate. Wi-Fi este disponibil gratuit în întreaga stațiune.

Camerele: elegante Deluxe Ocean View Camerele sunt luminoase, prietenos și modern și situat în clădirea principală a stațiunii. Ei au baie / duș, WC, uscător de păr, aer condiționat, TV cu ecran plat, telefon, seif, mini-bar (aprovizionat zilnic cu apa, bere, băuturi răcoritoare și gustări) și terase mari cu jacuzzi și vederi superbe la mare.
Deluxe Villa Ocean Suites Front sunt situate în vile separate , in apropiere de clădirea principală și oferă același echipament de bază.

Fit & Activ: Fitnesscenter, nemotorizate sporturi nautice. Contra cost: masaje și tratamente la spa, diverse activități, cum ar fi excursii cu barca.

All Inclusive:
  • Trei mese tip bufet, cina a la carte
  • băuturi alcoolice și nealcoolice naționale și internaționale
  • snacks-uri


Perioada de valabilitate: Această descriere serviciu este valabil de la 11/01/2017 la 30/04/2018 (iarna de catalog 2017).

Pachetul de economii: Early Bird: Dacă rezervați de 28.11. economisi 13% la hotel prețul acțiunilor.
Supliment: suprataxă festivă obligatorie pe 24.12. EUR 54, - pe persoană și 31.12. EUR 64, - pe persoană (copil 2-12 ani 50% reducere).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

camera dubla 1319 € (3 Nopți)
DeluxeTren pana la avionul 1449 € (7 Nopți)
vilaTren pana la avionul 1631 € (7 Nopți)