Hotel Las Golondrinas
Playa del Carmen, Riviera Maya & Insula Cozumel, Mexic
Descriere
Locație:
Situat în stațiunea Playa del Carmen, la aproximativ 350 m de plaja primitoare și aproximativ 400 de metri de zona pietonală, cu baruri, restaurante și magazine. Link-uri la transport public sunt situate în imediata vecinătate.

Echipament:
Călători stați la hotel, fie într-una din cele 48 de camere duble sau unul dintre cele trei apartamente. Recepția este deschisă 24 de ore. Există ascensoare pentru cele mai multe etaje disponibile. Diferite facilități și servicii - o, schimb valutar în condiții de siguranță, asistență medicală, servicii de traducere, room service și spălătorie - sunt oferite. În zonele publice este disponibil gratuit WiFi. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Cei care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculele lor în parcarea casei. Pentru acești călători, de asemenea, este disponibil un depozit de biciclete.

cazare:
Toate camerele sunt dotate cu o bucătărie și o baie, pentru un climat interior confortabil oferă aer condiționat și un ventilator. oaspeții se pot dormi confortabil pe un pat queen-size. Există, de asemenea, un seif. Diverse comunicare și de divertisment sunt garantate de facilitățile confortabile, cu acces la internet, telefon, TV și Wi-Fi. În baie, dotată cu un duș, un uscător de păr. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere pentru nefumători.

Sport / Divertisment:
Pentru practicarea sporturilor de agrement flexibile și facilități de divertisment ale hotelului sunt disponibile. Zona de piscină în aer liber cu zonă pentru copii este ideal pentruodihnă activă și de formare aqua regulat. sezlonguri confortabile si umbrele umbrite sunt disponibile pe terasa la soare. Diversified ofera diverse oferte, inclusiv un centru spa și un solar.

Masa:
Opțiunile de luat masa includ o sală de mese și un bar. diferite specialități așteaptă călătorului într-un restaurant pentru fumat fără aer condiționat. Acesta poate fi rezervat pat incl. Breakfast. Pe lângă micul dejun, hotelul oferă prânz și cină à la carte.

Carduri de credit:
Cardurile de credit sunt acceptate: American Express, Visa și MasterCard.

Notă:
Ei vor primi fiecare beton ați rezervat și performanța confirmată (în ceea ce privește serviciile de catering, tipul de cameră, etc.). În ceea ce privește angajamente concrete au fost făcute la domeniul de aplicare, vă va sta cu mic dejun (sau self catering) în tipul de camera standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solar, baie de aburi, internet, parcare, etc.) nu este inclus și să plătească aproape întotdeauna supuse unor taxe și la nivel local, dacă nu se specifică în mod expres altfel în descriere.
În anumite destinații costuri suplimentare, cum ar fi taxele culturale pot fața locului produs de oraș fiscal etc. Valoarea sumei se stabilește de către fiecare oraș, vă rugăm să verificați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

camera dubla 1421 € (7 Nopți) 1477 € (7 Nopți)
Cazare 1421 € (7 Nopți) 1489 € (7 Nopți)
Superior 1453 € (7 Nopți) 1527 € (7 Nopți)
Deluxe 1469 € (7 Nopți) 1498 € (7 Nopți)
Suite 1501 € (7 Nopți) 1550 € (7 Nopți)