Krystal Cancún
Cancún, Cancun, Mexic
Descriere
Locație:
Situat chiar pe plajă, în zona hotelului privilegiat în Cancun și aproape de târguri și expoziții. Link-uri către transportul public este la distanță de mers pe jos (800 m), iar aeroportul se află la aproximativ 25 km distanță.

Echipament:
Casa oferă călătorilor un total de 325 camere. În spațiile de cazare, oaspeții sunt primiți într-un hol cu ​​recepție 24 de ore. Există un lift, cu cele mai multe etaje sunt accesibile. Alte facilități includ Wi-Fi (se pot aplica taxe), mai multe restaurante și baruri, (se pot aplica taxe) în condiții de siguranță și facilități de schimb valutar (pentru o taxă). De asemenea, sunt furnizate magazine. În motivele, zona piscinei, barul de la piscină și o terasă cu șezlonguri amplasate.

Cazare ( în funcție de sezon disponibile):
Camerele duble confortabile sunt dotate cu baie sau duș / toaletă, uscător de păr, seif, minibar, aer condiționat, masă de călcat, cafea / facilități pentru prepararea de ceai, telefon, TV LCD și Wi-Fi (se pot aplica taxe).
disponibil la un cost suplimentar, cu vedere la mare.

Masa:
Fără bord sau all inclusive
All inclusive: mic dejun, prânz și cină. În timpul gustări zi, după-amiază cafea / ceai și produse de patiserie. băuturi alcoolice și nealcoolice locale sunt orele anunțate la fiecare baruri deschise incluse. Băuturi importate și toate celelalte extra-uri, cum ar fi sucurile de fructe proaspete pentru o taxă.

Sport / Divertisment:

Gratuit: program de divertisment și sală de sport.
Pentru o taxă: zonă de spa.

copii:

Mini Club (4-12 ani), divertisment pentru copii,

Landeskategory:

4 stele

de transfer:
Transferul la și de la aeroport de destinație este inclus în serviciile dvs. rezervate. La aeroport de destinație va fi primit personal de ghid turistic local, cu identificarea corespunzătoare și transferat la hotel. În hotel, vă aflați în ghidurile de turism competente, desigur, ajuta la check-in.

Informații importante:
În cazul în care hotelul este rezervat cu auto-drive, transferul nu este inclus!

În momentul rezervării această ofertă este disponibilă pe site-ul doar un telefon tur ghid de îngrijire disponibile, va fi bucuros să vă ajute cu întrebări sau probleme. există întâlniri în hoteluri sunt astfel oferite de ghidul turistic. La aeroport se așteaptă un ghid turistic, de la care va primi un plic de bun venit, cu toate datele de contact importante și informații generale.

Note:
Vă rugăm să vă informați despre informațiile actuale de siguranță de la Foreign Office la destinație de vacanță la www.auswaertiges-amt.de sau prin telefon la 030-18172000.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

All Inclusive

Demi-pensiune

pensiune completa

camera dublaTren pana la avionul 817 € (5 Nopți) 858 € (3 Nopți) 976 € (3 Nopți) 1073 € (5 Nopți) 1200 € (5 Nopți)
camera dubla 935 € (4 Nopți) 997 € (4 Nopți) 1156 € (3 Nopți)   
camera dublaFara transfer 1099 € (3 Nopți) 1141 € (3 Nopți) 1231 € (3 Nopți)   
camere de familie 1006 € (4 Nopți) 1053 € (3 Nopți) 1172 € (3 Nopți)