Magic Express
Playa del Carmen, Riviera Maya & Insula Cozumel, Mexic
Descriere
Categorie: 3.5 Stele

Locație:
Hotelul este la numai 5 minute distanță de Quinta Avenida din Playa del Carmen. Acolo, cumpărături și facilități de divertisment. Până la Xcaret minute durează aproximativ 15 Aeroportul Internațional Cancun se află la doar 45 km distanță.

adresa:
Autostrada Cancun-Chetumal Km 291
54 North Street între 55 strada Nord și 50th Street
Playa del Carmen
Riviera Maya
Tel:. +52 984 2063700
Fax: +52 984 2063728

Echipament:
Hotelul a fost renovat ultima dată în 2015 și dispune de 98 camere repartizate pe 3 etaje. Serviciile includ un hol cu ​​recepție 24 de ore, un restaurant și o cafenea. Afară există o piscină cu șezlonguri și umbrele. În plus, hotelul dispune de trei săli de conferințe pentru până la 70 de persoane. Wi-Fi este disponibil gratuit în zonele publice. În funcție de disponibilitate, există o parcare gratuită de taxă. Animalele de companie nu sunt acceptate în hotel.

cazare:
Double standard
Camerele sunt dotate cu baie, aer condiționat, telefon, wireless gratuit, televizor și un seif.
single standard
Aceleași facilități ca și dublă standard Această cameră este concepută pentru o singură persoană și puțin mai mică.
triplu
Această cameră are trei altfel se culcă cu aceleași caracteristici ca și Double Standard.
camere comune
Aceleași facilități ca și dublă standard Această cameră poate găzdui până la patru paturi.

Masa:
Mic dejun
Vă puteți ajuta la micul dejun tip bufet (de obicei, bufet)

Sport / Divertisment:
Diversified oferă diverse oferte, inclusiv o sală de sport.

Citytax:
Vă rugăm să rețineți că se va percepe o taxă de oraș de aproximativ 20 MXN pe cameră / noapte. Taxa nu este inclusă în preț și se plătește de către oaspetele direct pe site-ul la hotel. (Pot suferi modificari).

Notă cu privire la reglementările bagaje / mese noastre:
Gratuit bagajele și mesele pot varia în funcție de compania aeriană.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

JT Touristik informații privind bagajele / mesele noastre
http://www.jt.de/fluginformation

Notă cu privire la cerințele de intrare:
Cerințele de intrare pot varia în funcție de destinația de călătorie.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

Cerințe de intrare JT Touristik
http://www.jt.de/einreisebestimmungen

Venind din Statele Unite ale Americii:
Agenția SUA pentru Siguranță a Aviației (Transportation Security Administration, TSA) sunteți obligat de la 01.11.2010 la furnizarea de date personale ale pasagerilor. Următoarele date trebuie să fie înregistrate imediat după rezervare tuturor participanților de călătorie pentru zborurile spre / din Statele Unite ale Americii: numele complet (după cum se menționează în pașaport, inclusiv toate prenumele), data nașterii, sexul, și dacă este prezent, așa-numitul număr Compensație (acest lucru devine o. pasager când a fost confirmat faptul că el în mod abuziv pe „“ lista Watch „stand“). Vă rugăm să contactați de mai jos pentru a completa datele în ziua rezervării de călătorie, precizând numărul dvs. de rezervare prin e-mail cu centrul nostru de servicii
Pentru mai multe informații despre http://www.tsa.gov/what_we_do/layers/secureflight

Statele Unite au pentru toți călătorii din SUA (dar și pentru resortisanții germani) și pasagerii de tranzit a introdus electronic ESTA proces de autorizare de călătorie. Pentru informații despre procesul de înregistrare on - line sub https://esta.cbp.dhs.gov/. Fiecare călător, inclusiv copii de toate vârstele, au nevoie de o autorizație separată. Autorizația ESTA trebuie să fie solicitate on - line înainte de plecare cu cel puțin 72 de ore ..

Extras de transfer:
Vă rugăm să rețineți că costurile suplimentare pentru bagaje voluminoase (de exemplu, accesorii de golf, cărucioare, parașută, placa de surf sau schiuri), se pot aplica la transferul local. Acestea nu sunt incluse în prețul tur și trebuie să fie plătite în numerar. Înregistrarea este necesară pentru acest lucru în avans.

Notă importantă:
Mexicul este în zona de risc de uragane din Caraibe (sezonul Ciclonul din iunie până în noiembrie). Trebuie să fie de așteptat, furtuni tropicale, ploile abundente și, eventual, alunecări de teren. Călători ar trebui să monitorizeze prognozele meteorologice regionale și urmați instrucțiunile autorităților locale de securitate.

Informații privind zborurile de noapte:
Vă atragem atenția că are loc la zborurile de noapte, care (sub rezerva abatere locală) ora de sosire 04:00 și au mai târziu, în zona țintă și check-in la hotel doar la sosirea la ora 14:00.

Dacă este pe zborul înapoi la un zbor de noapte, cu orele de plecare de la 3:00 dimineața din zona țintă, și check-out de la hotel la ora 12:00 (localModificări rezervat) în ziua precedentă.

Check-in devreme sau check-out târziu - Extinderea camere folosi la un cost suplimentar, în funcție de disponibilitate, după consultarea la recepția hotelului!
Este posibil, dazuzubuchen o taxă suplimentară în plus noapte înainte de plecare. Vă rugăm să luați acest lucru, contactați serviciul pentru clienți.

adaptor:
În scopul de a utiliza dispozitivele electronice în timp ce în vacanță, vă recomandăm să vă aducă un adaptor.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Fara catering

camera dublaTren pana la avionul 997 € (9 Nopți) 1035 € (7 Nopți)