Sandos Caracol Eco Resort
Playa del Carmen, Riviera Maya & Insula Cozumel, Mexic
Descriere
Locație:

Pe o plajă de nisip frumoasă. Centrul orașului Playa del Carmen este de aproximativ 5 km, la aeroport Cancun aproximativ 60 km.Echipament:

Construit în stil mexican, complex detaliate despre hotel vă oferă un total de 956 camere în mai multe clădiri, fiecare cu 3 etaje. Facilitățile includ o recepție cu scaune și un bar în hol, trei bufet și cinci restaurante a la carte, 11 baruri, un club de noapte, magazine și servicii de medic (contra cost). Există 3 piscine cu terasă și un bar la piscină în grădini tropicale și mangrove. Scaune, umbrele și prosoape de plajă sunt la piscine și pe plajă sunt incluse. Carduri de credit: Visa, Mastercard, Amexco.Stele: 4 Stele

Facilitățile sportive și de:

Surf, schi nautic, parasailing și alte sporturi de apă. Vă puteți răsfăța cu un masaj și alte tratamente în zona de spa și wellness.copii:

Oaspeții mai tineri pot (13-17) de pe abur în Club Pat (2-3 ani), clubul copiilor (4-12 ani) și clubul adolescent. Hotelul oferă, de asemenea, o piscină separată pentru copii de apă dulce lui.Camera dubla (DR):

Camere confortabile cu duș / toaletă, uscător de păr, halate de baie, telefon, internet wireless (contra cost), seif, TV cu plasmă, mini-bar, fier / masă de călcat, aer condiționat și un balcon sau terasă.cameră De-luxe (DX):

Același echipament ca și camerele duble mai spațioase și, în plus, cu jacuzzi.Suitele Junior (PJ, 1-4 persoane):

La etajele superioare și, în plus, cu o canapea extensibilă și Terrasse echipate cu jacuzzi. Min. Gradul de ocupare: 1 adult. . Capacitatea maximă: 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii.

Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

camera dubla 911 € (3 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 920 € (4 Nopți)
camera dublaFara transfer 1037 € (3 Nopți)
camere de familie 943 € (3 Nopți)
camere de familieTren pana la avionul 991 € (3 Nopți)
camere de familieFara transfer 1098 € (3 Nopți)
Superior 966 € (3 Nopți)
SuperiorTren pana la avionul 1133 € (7 Nopți)
Deluxe 1027 € (3 Nopți)
DeluxeTren pana la avionul 1182 € (7 Nopți)