Hotelito del Mar
Playa del Carmen, Riviera Maya & Insula Cozumel, Mexic
Descriere
Locație: Hotelul del Mar de Xperiences este situat în Playa del Carmen, pe Riviera Maya. Distanța până la aeroport este de aproximativ 58 km.

Facilități: Acest oraș și un hotel de tip boutique a fost construit în 2017 și cuprinde o clădire principală și o clădire anexă cu 4 etaje și un total de 17 camere. Facilitățile includ o recepție, lobby, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, hotel seif (gratuit), lift și un lounge TV cu ecran plat și canale locale. În zona exterioară a hotelului veți găsi o piscină. La piscină există scaune gratuite pentru plajă și prosoape de baie disponibile.

Cazare: Apartamentele standard sunt dotate cu chicinetă, baie sau duș / WC, uscător de păr, aer condiționat, TV prin satelit, WLAN, seif și balcon.

Masa: Mic dejun rezervat.

Altele: - Formulare acceptate: American Express, Euro / Master Card și Visa.

Informații generale Mexic: Vă rugăm să rețineți că începând cu 01.01.2017 taxa de anulare / taxa de oraș a fost percepută în destinația Cancún / Riviera Maya. Suma este în prezent de 20, - MXN (aproximativ 1, - EUR) și se calculează pe cameră și pe noapte. Taxa nu este inclusă în prețul călătoriei și trebuie plătită direct hotelului. (Modificări rezervate)

Notă pentru pachetele de vacanță (zbor + hotel): Vă rugăm să rețineți că informațiile noastre privind regulamentele privind bagajele și serviciile de catering pentru compania aeriană rezervată, precum și cerințele de intrare, destinația și informațiile speciale fac parte din contractul de călătorie. Puteți găsi aceste informații pe Internet în: Informații privind zborul și destinația LMX (http://www.lmx.info).

Notă privind ocuparea camerei: Vă rugăm să reținețiTu, că într-o ocupație într-o cameră dublă, cu mai multe paturi suplimentare, spațiul de podea a spațiilor reduse. Vă recomandăm să rezervați, dacă este disponibil, o cameră de familie care să fie formată dintr-o cameră sau mai multe camere, în funcție de disponibilitatea și oferta respectivului hotel.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

camera dubla 866 € (7 Nopți)
CazareTren pana la avionul 935 € (7 Nopți)
Cazare 1146 € (7 Nopți)
apartament 950 € (7 Nopți)