Sandos Caracol Select Club Adults Only
Playa del Carmen, Riviera Maya & Insula Cozumel, Mexic
Descriere
Locație: Situat pe plaja Riviera Maya, stațiunea oferă multe oportunități de a se bucura de interesante împrejurimi. 2 km înainte de coasta este al doilea cel mai mare recif din lume. Acest recif este ideal pentru snorkeling extinsă și scufundări. Plajă de nisip largă și Marea Caraibelor-turcoaz albastru o incantare pentru orice holidaymaker. Centrul orașului Playa del Carmen se află la numai 10 minute. Timp de călătorie la aeroport: aproximativ 45 de minute.

Facilități: Stațiunea asupra lui se îmbină perfect în mediu frumos, exotic. vegetația bogată pătrunde întregul sistem. Ecologia este foarte important aici. Statiunea are, de exemplu, au propriile lor echipamente, cum ar fi celulele solare pe acoperișuri sau turbine eoliene pentru energie. În cele trei bazine imaginativ proiectate, care sunt situate în diferite zone ale hotelului, veți experimenta sentimentul de vacanță pură. Înoate și să se scalde exemplu, în piscina principală chiar pe plajă și să se relaxeze pe primitoare terase (scaune, umbrele și prosoape de plajă pe plaja de la nici un cost suplimentar). O zonă de piscină a fost conceput atât ca Aguapark pentru copii, cât și slide-uri pentru adulți. Există, de asemenea, o piscină, care este disponibil exclusiv pentru oaspeții de la Select Club. Diverse baruri, bufet și excelent restaurante à la carte, cu o ofertă variată pentru bunăstarea fizică. Acesta dispune de aproximativ trei restaurante bufet cu specialități internaționale, italiene și mexicane. Șase restaurante de specialitate, cu de exemplu preparate din bucătăria braziliană și japoneză mediteraneană, italiană,, carne și pește feluri de mâncare și un restaurant vegetarian nu lasă nimic de dorit din punct de vedere culinar. În general, sistemul oferă zecebaruri ocazionale și la modă, inclusiv un bar relaxare și un snack bar. Select Club este situat într-o zonă separată în cadrul instalației. Această zonă este disponibilă numai pentru adulți cu vârsta de 18 ani. Acesta oferă facilități suplimentare, cum ar fi / check-out salon check-in privat, o zonă de piscină privată, restaurant privat à la carte pentru micul dejun și masa de prânz, un serviciu de concierge și Wi-Fi gratuit în zona piscinei. În plus, oaspeții Club Select este o zonă de plajă separată, cu un bar și un club de plajă cu băuturi premium, gustări și Wi-Fi gratuit disponibil. În zona de spa spațioasă și excepționale (de la 18 ani) cu sală de gimnastică, jacuzzi și saună vă puteți relaxa și lăsa grijile în urmă. Diverse programe de wellness, cum ar fi masaje. piste pentru biciclete conduce prin întreaga zonă. La eco-tururi, puteți colecta unele perspective interesante în flora și fauna din Mexic. Hotelul găzduiește, de asemenea, o varietate de animale, cum ar fi măgari, papagali, maimuțe, ratoni, pauni, țestoase și căprioare. O experiență specială este de înot în cenote în cadrul instalației. De asemenea, aveți posibilitatea de a participa la diverse ceremonii Maya oferite în mod regulat la stațiune. În acest fel puteți afla mai multe despre istoria bogată a Mexicului și, în special, Maya. Un centru de fitness, un teatru mare, un bar sportiv și diverse magazine și servicii medicale (contra cost) rotunji facilitățile.

Camere: 956. Camerele spațioase Superior Club Select sunt mobilate confortabil și dotate cu duș, WC, uscător de păr, ventilator de tavan, aer condiționat, halate de baie, papuci de casă, TV prin cablu, telefon, mini - bar, cameră SerVice 24 de ore, seif și balcon sau terasă. Camerele Superior Promo Select Club oferă aceleași facilități, dar sunt disponibile doar pentru un număr limitat. Camerele Deluxe Club Select sunt adiacente la facilitățile de bază pat king-size și o canapea extensibilă și o cadă cu hidromasaj.

All Inclusive:
  • Pensiune completă în stil bufet, cină à la carte
  • băuturi alcoolice și non-alcoolice naționale și internaționale (24 ore.)
  • Animație și divertisment
  • Sport - a se vedea Fit & Active

Fit & Active „Xcalococo Experience“ -. Un program unic, interactiv cu 80 de activități de natură diferită, biciclete, tenis, centru de fitness, aerobic, uneltele de snorkeling și scufundări în piscină (1 pe sejur), cursuri de dans, biliard, baschet, bocce, taxă tenis de masă : tratamente spa, excursii de snorkeling, pescuit sportiv.

Luna de miere: Luna de miere beneficiază de o reducere de 5% la prețul de hotel.

Extra: 55s (toți oaspeții pe cameră trebuie să aibă vârsta de 55 de ani) și oaspeții MWR VIP Club primesc (nu sunt valabile pentru RJRI) o reducere de 5% la prețul de hotel.

Note: privat opțiunea de transfer disponibilă (informații de la pagina 133).

ADULȚI Meiers NUMAI:
Varsta minima 18 ani.

Informații pentru clienți:
Early Booking: Dacă rezervați de 2/28. Economisiți 20% la Hotel prețul acțiunilor. Dacă rezervați de 3/31. Economisiți 10% la hotel prețul acțiunilor.
Salvarea Sfat:
= 6/14 = 7 de 12/ 21 = 18 :.. La sosire 24.08.-31.08, 07.09.-28.09, 12.10.-26.10. (Nu combinabile cu early booking).
Notă: vârsta minimă de 18 ani.

Tren cu planul: Clasa a 2 - călătoriecu trenul și pachete WORLD TRAVEL avion de transport public este inclusă gratuit în MEIER de la / către Germania (plus Salzburg și Basel). În Pachete MEIER`S WELTREISEN avion + zbor (vă rugăm să consultați Notă înainte de a rezerva!) Și Meiers WORLD TRAVEL Nurhotel rezervare biletul nu este inclus!

Notă: Această descriere serviciu este valabil de la 05/01/2017 la 31/10/2017 (catalog Vara 2017).
Date climă

Tipul camerei

Inclus

All Inclusive

SuperiorTren pana la avionul 1147 € (7 Nopți)
DeluxeTren pana la avionul 1172 € (3 Nopți)