Amora Beach Resort Phuket
Thalang, Phuket, Thailanda
Descriere
Masa: Micul dejun

Locație:

Situat pe plaja de nisip liniștită Bang Tao, pe coasta de vest a orașului Phuket. După orașul Phuket și aeroportul aproximativ 30 de minute, 2x autobuz de transfer (contra cost) la plin de viață Patong.

Echipament:

Acest hotel cuprinde două piscine mari cu insule de palmier, un jacuzzi și o piscină pentru copii, un centru spa cu masaje tradiționale, un salon de înfrumusețare, un croitor de croitorie, un centru de afaceri și un club pentru copii. Pentru bunăstarea fizică oferiți două restaurante, precum și două baruri. Plaja lungă și natura înconjurătoare, înverzită, invită la un sejur ocazional.

Sport / Divertisment:

Parțial pentru o taxă se oferă aerobic cu apă, biliard, tenis de masă, cursuri de gătit și dans, volei, canotaj, navigație, snorkelling și windsurfing. Încearcă să faci scufundări în piscină. Pentru o taxă: schi nautic, parasailing și închiriere de biciclete, precum și masaje tradiționale în zona de spa.

Dubla:

255 camere mobilate prietenos. Standard (28 mp) cu baie / duș, toaletă, uscător de păr, aer condiționat, telefon, facilități pentru prepararea de ceai / cafea, minibar, seif și balcon, vedere la grădină.

Superior Poolview:

Camerele superioare ale piscinei au aceleași facilități și un balcon cu vedere la piscină.

Masa:

Dimineața, vă puteți servi la un mic dejun tip bufet american.

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

camera dubla 774 € (4 Nopți) 816 € (4 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 843 € (8 Nopți) 948 € (8 Nopți)
Superior 791 € (6 Nopți) 866 € (6 Nopți)
SuperiorTren pana la avionul 832 € (8 Nopți) 937 € (8 Nopți)
Suite 895 € (6 Nopți) 970 € (6 Nopți)