Amora Resort Phuket
Thalang, Phuket, Thailanda
Descriere
Masa: Micul dejun

Locație:

Situat pe plaja de nisip liniștită Bang Tao, pe coasta de vest a orașului Phuket. După orașul Phuket și aeroportul aproximativ 30 de minute, 2x autobuz de transfer (taxă suplimentară) la plin de viață Patong.

Echipament:

Acest hotel cuprinde două piscine mari cu insule de palmier, jacuzzi și piscine pentru copii, un centru spa cu masaje tradiționale, un salon de înfrumusețare, un croitorie, un centru de afaceri și un club pentru copii. Pentru bunăstarea fizică oferiți două restaurante, precum și două baruri. Plaja lungă și natura înconjurătoare, înverzită, invită la un sejur ocazional.

Sport / Divertisment:

Pentru o taxă se oferă aerobic cu apă, biliard, tenis de masă, cursuri de gătit și dans, volei, canotaj, navigație, snorkelling și windsurfing. Încercați să faceți scufundări în piscină. Pentru o taxă: schi nautic, parasailing și închiriere de biciclete, precum și masaje tradiționale în zona de spa.

Dubla:

255 camere mobilate prietenos. Standard (28 mp) cu baie / duș, WC, uscător de păr, aer condiționat, telefon, facilități pentru prepararea de ceai / cafea, minibar, seif și balcon, vedere la grădină.

Superior Poolview:

Camerele superioare de vedere la piscină au aceleași facilități și un balcon cu vedere la piscină.

Masa:

Dimineața, vă puteți servi la un bufet american de mic dejun.

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

SuperiorTren pana la avionul 1562 € (8 Nopți) 1682 € (8 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 1575 € (8 Nopți) 1694 € (8 Nopți)