Andaman Seaview Hotel
Karon Beach, Phuket, Thailanda
Descriere
Categorie: 4 stele

Locație:
Acest hotel atractiv plaja este chiar peste drum de plaja asupra lui Karon. Centrul de Kata se află la aproximativ 5 minute de mers pe jos de la hotel. Aeroportul Internațional Phuket se află la aproximativ 50 minute și orașul Phuket se ajunge după aproximativ 30 de minute.

adresa:
1 Karon Soi 4 ​​Road
Karon Beach
Muang
83100 Phuket
Tel. +66 76 398111
Fax: +66 76 398177

Echipament:
Hotelul dispune de 161 camere duble. Recepția este deschisă 24 de ore. Prin lift la diferite niveluri de cazare pot fi atinse. Interiorul casei este un schimb sigur și o monedă. Prin WiFi, oaspeții au acces la internet în zonele publice. De asemenea, sunt furnizate magazine. Copiii pot da drumul la abur în loc de joaca pentru conținutul inima lor. Alte facilități în ziarul hotelului se contează. Cei care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculele lor în parcarea de cazare. Printre opțiunile disponibile se numără un serviciu plătit baby-sitter, asistență medicală, room service, serviciu de spălătorie și un coafor. Un serviciu de transfer este de asemenea oferit.

Notă:
Vă rugăm să rețineți că o clădire nouă va fi construit pe proprietatea vecină. Un capăt al lucrării nu este încă cunoscută. Cu poate fi de așteptat deficiențe optice și acustice. Informații de la Mai'16, Actualizare august '16. Actualizare mai '17.

cazare:
dublă superioară
(Aproximativ 40 de metri), The hellen Zimmer au baie, televizor, uscător de păr, aer condiționat, seif, telefon, mini-bar și facilități pentru prepararea de ceai și cafea și Bcu care se confruntă balcon. Pentru o taxă veți obține Wi-Fi. Opțional este disponibil ca Single camera sau cu vedere la piscină.
dublă Deluxe
(aproximativ 75 de metri), cu aceleași caracteristici ca și dublă superioară Aceste camere oferă mai mult spațiu și o zonă de living separten. Single. Opțional este disponibil ca Single camera sau cu vedere la piscină.

Masa:
mic dejun
Vă puteți bucura de un mic dejun bogat tip bufet (de obicei, bufet) utilizat.
pensiune
Micul dejun și cina bufet de obicei.
pensiune completă
Micul dejun, prânz și cină, de obicei, bufet.

Transfer de informații:
Transferul la și de la aeroport de destinație este inclus în serviciile dvs. rezervate. Noi vă urez bun venit personal la aeroportul de destinație sau ghidul turistic local, hotel, cu o etichetare corespunzătoare și transferat la hotel.

În cazul în care hotelul este rezervat cu auto-drive, transferul nu este inclus!

Extras de transfer:
Vă rugăm să rețineți că costurile suplimentare pentru bagaje voluminoase (de exemplu, accesorii de golf, cărucioare, parașută, placa de surf sau schiuri), se pot aplica la transferul local. Acestea nu sunt incluse în prețul tur și trebuie să fie plătite în numerar. Înregistrarea este necesară pentru acest lucru în avans.

Notă cu privire la reglementările bagaje / mese noastre:
Gratuit bagajele și mesele pot varia în funcție de compania aeriană.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

JT Touristik informații privind bagajele / mesele noastre
http://www.jt.de/fluginformation

Notă cu privire la cerințele de intrare:
Cerințe de intrare s-a pututro variază în funcție de țară de călătorie.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

Cerințe de intrare JT Touristik
http://www.jt.de/einreisebestimmungen

Notă la reședința / Evaluare:
Vă rugăm să rețineți că s-ar putea întâlni în momentul rezervării, cu sau fără aer în problemele zonei țintă de verificare la hotel pentru toți oaspeții nu au reședința în Germania, Austria, Elveția, Scandinavia și țările Benelux. Într-un astfel de caz, hotelierii au dreptul de a solicita o plată suplimentară la fața locului sau de a respinge rezervarea!

Notă sezonul ploios:
Între lunile mai și octombrie ar putea avea loc în Thailanda inundații pe scară largă și de alunecări de teren. Chiar și cutremure au loc relativ frecvent.

adaptor:
În scopul de a utiliza dispozitivele electronice în timp ce în vacanță, vă recomandăm să vă aducă un adaptor.

rezervare loc liber:
Un rezerve loc liber pe distanțe lungi este de următoarele companii aeriene posibile KLM / Air France (AF) - Qatar Airways (QR) - Etihad Airways (EY) - Oman Air (WY).
Dacă doriți să luați o rezervare de locuri libere (la ieșirea de urgență nu este posibil), vă rugăm să-l dea în scris dvs. de călătorie cu rezervare numarul de rezervare prin e-mail la service@jt.de cunoscut. vom procesa o rezervare scaun de luni până vineri la 17 PM.

Notă: Rail & Fly pentru rezervarile cu JT Touristik GmbH:
Dacă doriți să utilizați Rail & Fly, vă rugăm să dea acest lucru în scris , în ziua rezervării de călătorie până la ora 20:00 , cu numarul de rezervare prin e-mail la service@jt.de cunoscut. Cartea Rail & Fly este disponibil la cererecost suplimentar.

Afișier bord:
Vă rugăm să rețineți că este rata dependentă dacă mesele sunt incluse în preț atunci când călătoresc pe Euro Wings. Pentru zborurile pe distanțe lungi Sunexpressfluggeräte sunt utilizate în cea mai mare parte.

Informații privind zborurile de noapte:
Vă atragem atenția că are loc la zborurile de noapte, care (sub rezerva abatere locală) ora de sosire 04:00 și au mai târziu, în zona țintă și check-in la hotel doar la sosirea la ora 14:00.

Dacă este pe zborul înapoi la un zbor de noapte, cu orele de plecare de la 3:00 dimineața din zona țintă, și check-out de la hotel la ora 12:00 (modificări locale rezervat) în ziua precedentă.

Check-in devreme sau check-out târziu - Extinderea camere folosi la un cost suplimentar, în funcție de disponibilitate, după consultarea la recepția hotelului!
Este posibil, dazuzubuchen o taxă suplimentară în plus noapte înainte de plecare. Vă rugăm să luați acest lucru, contactați serviciul pentru clienți.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

All Inclusive

SuperiorTren pana la avionul 706 € (5 Nopți) 794 € (5 Nopți) 868 € (5 Nopți) 935 € (5 Nopți)
Superior 844 € (8 Nopți) 979 € (8 Nopți) 1094 € (8 Nopți)  
camera dublaTren pana la avionul 771 € (5 Nopți) 858 € (5 Nopți) 932 € (5 Nopți) 999 € (5 Nopți)
Suite de familieTren pana la avionul 858 € (5 Nopți) 945 € (5 Nopți) 1019 € (5 Nopți) 1086 € (5 Nopți)
Deluxe 920 € (8 Nopți) 1056 € (8 Nopți) 1171 € (8 Nopți)  
DeluxeTren pana la avionul 946 € (8 Nopți) 1082 € (8 Nopți) 1197 € (8 Nopți)