Aspen Suites Sukhumvit Bangkok Hotel by Compass Hospitality
Bangkok, zona Bangkok, Thailanda
Descriere
Introducere: Aspen Suites Sukhumvit 2 de Compass Hospitality ****

Descriere: Echipament: Situat într - o stradă liniștită pe Sukhumvit Road și oferă o senzație de liniște, dar este încă în inima Bangkok'S de afaceri, comercial și de divertisment district, aproape de ambasade și centrul de convenții. Prin stațiile BTS Ploenchit și Nana, minutele sunt îndepărtate prin tuk tuk, cele mai multe atracții sunt ușor accesibile.

Hotelul este o oaza de liniste si relaxare in fascinantul oraș Bangkok. Acesta oferă multe facilități și servicii complete și promite confidențialitate și de securitate pentru a face șederea clienților cât mai plăcută și fără stres posibil. Calatorul va cere în timpul șederii sale, fie profesioniști scurt sau lung, precum și de afaceri sau familii se simt. Nou construit cu accent pe confortul și satisfacția oaspeților, hotelul este un refugiu de pace și liniște după o muncă agitat sau vizitare a obiectivelor turistice. Facilitățile hotelului includ o recepție de 24 de ore, un restaurant și acces la Internet. Oaspeții pot folosi camera si spalatorie, de asemenea, din moment ce, și există parcare.

Studiourile superioare, studiouri de lux și studiourile Grand sunt spațioase și moderne. Studiourile sunt decorate în culori calde, neutre și au paturi king-size, un spatiu amplu de stocare, un birou și o zonă de relaxare. Toate suitele au o baie privată cu cadă / duș și un uscător de păr, precum și o bucătărie complet echipată cu frigider, cuptor și cuptor cu microunde. Acestea oferă, de asemenea, un TV cu ecran plat de 32 inch cu DVD player, sistem stereo și acces la internet de mare viteză, precum și o Safe echipate.

Oaspeții se pot relaxa cu familiile lor la piscina, du-te la tuk tuk al hotelului la Sukhumvit din apropiere, cu magazine și restaurante. amatorii de sport sunt active în sala de gimnastică.Servicii: Masa: conform rezervării.

Informații suplimentare: valabilitate: 01.11.17 - 31.10.18
---
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

camera dublaTren pana la avionul 594 € (3 Nopți) 608 € (3 Nopți)
DeluxeTren pana la avionul 914 € (10 Nopți)  
CazareTren pana la avionul 968 € (10 Nopți)  
SuiteTren pana la avionul  1054 € (10 Nopți)