Chom View Hotel
Hua Hin, Hua Hin, Thailanda
Descriere
Locație:
Hotelul este cuibărită pe plaja principală din Hua Hin. Acesta este de aproximativ 35 de minute cu aer și aproximativ 4 ore de mers cu trenul de la Bangkok.

Echipament:
Hotelul dispune de un hol și o recepție. Un seif, o sală de jocuri, room service, serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și un centru de afaceri sunt disponibile pentru oaspeții de cazare disponibile. Oaspeții pot naviga prin WiFi pe web și să păstreze legătura cu lumea exterioară. În supermarket la bunuri pentru nevoile zilnice pot fi câștigate. Copiii pot da drumul la abur în loc de joaca pentru conținutul inima lor. Cei care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculele lor în parcarea casei.

cazare:
În camere, o baie este disponibilă, pentru o plăcută aer condiționat clima cameră. Un balcon este standard în cele mai multe camere și oferă spațiu suplimentar pentru odihnă și relaxare în timpul sejurului. oaspeții se pot dormi confortabil pe o canapea extensibilă. dormitoare separate opționale sunt disponibile. Paturi pentru copii pentru cei mai tineri oaspeți sunt de asemenea disponibile. Mai mult decât atât, un seif și un minibar sunt disponibile. Există un frigider, un mini-frigider și cuptor cu microunde în bucătărie. Diverse comunicare și de divertisment sunt garantate de mobilier confortabil, cu un telefon și un televizor. În baie, echipată cu un duș, există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii sunt disponibile camere de familie.

Sport / Divertisment:
Fie că recuperarea activă sau caută, oaspeții vor experimenta un adevărat sentiment de vacanță în complex piscină în aer liber cu o zonă pentru copii și un total de 2 piscine. BEQșezlonguri și umbrele ueme umbrite sunt disponibile pe terasa la soare. Băuturi răcoritoare sunt oferite la barul de la piscină. În zona de agrement, hotelul oferă golf și un centru spa, de asemenea, perceput aplicații de masaj.

Masa:
Dining opțiuni includ o cafenea și un bar. Puteți alege micul dejun.

Carduri de credit:
Cărți de credit acceptate în unitatea de cazare: American Express, Visa și MasterCard.

Notă:
Ei vor primi fiecare beton ați rezervat și performanța confirmată (în ceea ce privește serviciile de catering, tipul de cameră, etc.). În ceea ce privește angajamente concrete au fost făcute la domeniul de aplicare, vă va sta cu mic dejun (sau self catering) în tipul de camera standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solar, baie de aburi, internet, parcare, etc.) nu este inclus și să plătească aproape întotdeauna supuse unor taxe și la nivel local, dacă nu se specifică în mod expres altfel în descriere.
În anumite destinații costuri suplimentare, cum ar fi taxele culturale pot fața locului produs de oraș fiscal etc. Valoarea sumei se stabilește de către fiecare oraș, vă rugăm să verificați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

camera dublaTren pana la avionul 760 € (6 Nopți)
SuperiorTren pana la avionul 776 € (6 Nopți)
Apartament pe doua etajeTren pana la avionul 911 € (6 Nopți)
camere de familieTren pana la avionul 942 € (6 Nopți)
CazareTren pana la avionul 1061 € (10 Nopți)