Diamond City
Bangkok, zona Bangkok, Thailanda
Descriere
Introducere: Diamond City Hotel ***

Descriere: Facilități: Hotelul este situat în inima orașului Bangkok, în mijlocul cel mai bun cartier comercial și cartier de afaceri.

Hotelul de tip boutique cu aer condiționat din centrul orașului Bangkok își întâmpină oaspeții într-un hol cu ​​recepție deschisă 24 de ore și serviciu de check-out. Orice dorință este citită din buze și orice nevoie a fost îndeplinită în avans. Printre facilități se numără un stand de ziare, seif, schimb valutar și acces la lift în camerele nou amenajate. În plus, multe dintre zonele comune includ o cameră TV, un bar și un restaurant. Călătorii de afaceri vor aprecia facilitățile de conferință și accesul la internet wireless (se aplică taxe). Ei se pot bucura de ospitalitatea caldă la prețuri accesibile și de serviciile excelente. Oaspeții care sosesc cu mașina pot folosi parcarea și, cu o taxă suplimentară, pot profita de serviciul de spălătorie. Hotelul oferă tarife accesibile, o locație ideală, securitate, intimitate și room service, care servește mâncăruri delicioase 24 de ore pe zi.

Fiecare cameră are un pat dublu sau king-size și o baie privată cu o cadă, duș și uscător de păr. Alte facilități includ o linie telefonică directă, TV, seif, acces la internet și aer condiționat. Răcoritoare sunt oferite de minibar și frigider, iar fiecare cameră are balcon sau terasă proprie.

Pentru o taxă suplimentară, oaspeții se pot bucura de un masaj relaxant.Servicii: VerpPrezentare: după rezervare.

Informații suplimentare: valabilitate: 01.11.16 - 31.10.17
---
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

camera dublaTren pana la avionul 652 € (6 Nopți) 657 € (6 Nopți)
camera dubla   828 € (10 Nopți)
Cazare   816 € (10 Nopți)