Ecotel
Bangkok, zona Bangkok, Thailanda
Descriere
Introducere: Ecotel Bangkok ***

Descriere: Facilități: Hotelul City este situat în centrul orașului Bangkok, la câțiva pași de numeroase mall - uri populare , cum ar fi Central World, magazinul central de departament, Pratunam Îmbrăcăminte de piață și Pantip Plaza (Centrul IT). Este nevoie de numai 5 minute pentru a ajunge la accesul la aeroport. Pentru Aeroportul Internațional Suvarnabhumi este de aproximativ 20 de minute.

Decorul interior în stil european oferă oaspeților pe tot sentimentul de a fi într-un hotel clasic, dar modern și nou. Acest hotel 155 camere cu aer condiționat, este pe deplin cu aer condiționat și întâmpină oaspeții într-un hol cu ​​recepție 24 de ore și serviciu de check-out, în condiții de siguranță și lift. Alte facilități includ o cafenea, un restaurant, cameră și servicii de spălătorie și o parcare.

Camerele și suitele sunt decorate cu gust și dotate cu facilități moderne pentru a face șederea oaspeților confortabil cu siguranță. Camerele sunt dotate cu pat dublu sau king-size și lenjerie de pat de lux (pilote), aer condiționat, TV prin cablu, telefon și frigider. Băile includ un duș cu pereți de sticlă și produse cosmetice complete. Alte facilități în cameră includ acces la internet, facilități pentru prepararea în condiții de siguranță și de ceai / cafea.

Restaurantul Thai Tom Yum al hotelului servește mâncăruri tradiționale thailandeze la prețuri rezonabile. Decorul în stil thailandez și plante verzi da restaurant o atmosferă confortabilă și prietenoasă, care oaspeții se vor bucura precum și bucătăria excelentă. Pentru iubitorii de preparate din bucătăria occidentală, există Café d 'elită, care este în stilul unei cafenele pariziene. dis oaspeții vor fi incantati de feluri de mâncare din Franța, Italia și Germania. Un mic dejun tip bufet este servit în fiecare dimineață și masa de prânz și cina sunt servite à la carte.Servicii: Masa: conform rezervării.

Informații suplimentare: valabilitate: 01.11.16 - 10.31.17
---
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

SuperiorTren pana la avionul 693 € (6 Nopți) 702 € (6 Nopți)