Khaolak Oriental Resort
Khuk Khak Beach, Khao Lak, Thailanda
Descriere
Locație:

Aproximativ 150 de metri de plaja de nisip, zona Nang Thong. Unele restaurante, baruri și magazine sunt situate în imediata vecinătate. Este o plimbare de 15 minute de centrul Khao Lak. Transferul de la aeroportul din Phuket se află la aproximativ 60 minute.

Echipament:

Acest complex fermecător, cu 46 camere, care sunt împărțite în șase clădiri cu două etaje este proiectat într-un stil tradițional. Aici o mulțime de accentul este pus pe servicii personale și ospitalitate thailandeză. Facilitățile includ colț de internet și Wi-Fi (inclusiv ambele), un restaurant care servește mâncăruri thailandeze și internaționale, bar și servicii de spălătorie. În zona noastră în aer liber bine proiectat este de aproximativ 600 de metri pătrați piscina cu apă dulce, care trece prin aproape întreaga plantă, cu jacuzzi și terasă la soare. Sunt incluse aici Scaune și prosoape de plajă.

cazare:

Spațiosul Camera Oriental-De-luxe (aproximativ 32 de metri pătrați) sunt mobilate într-un stil elegant thailandez și dotate cu duș / toaletă, uscător de păr, halate de baie, papuci, zonă de relaxare, telefon, internet / Wi-Fi (inclus), ecran în condiții de siguranță, plat TV, mini-bar (contra cost), birou, cafea / facilități pentru prepararea de ceai, aer condiționat și balcon cu vedere la piscină. Oriental acces la piscină Camere: Toate celelalte lucruri fiind același echipament camerele acces la piscină au acces direct la piscina de pe terasa privată.

Masa:

BB / HB: mic dejun tip bufet sau un set de meniu (condiții de utilizare). În plus, HP cina ca un meniu fix.

Sport / Divertisment / Wellness:

Utilizarea sălii de gimnastică este inclusă. Taxa suplimentara el standurie „Bhandari Wellness Spa“ cu masaje, saună și baie de aburi. sporturi de apă de către furnizorii locali variat pe plajă.

Categoria Țara:

4 stele

de transfer:
Transferul la și de la aeroport de destinație este inclus în serviciile dvs. rezervate. La aeroport de destinație va fi primit personal de ghid turistic local, cu identificarea corespunzătoare și transferat la hotel. În hotel, vă aflați în ghidurile de turism competente, desigur, ajuta la check-in.

Informații importante:
În cazul în care hotelul este rezervat cu auto-drive, transferul nu este inclus!

În momentul rezervării această ofertă este disponibilă pe site-ul doar un telefon tur ghid de îngrijire disponibile, va fi bucuros să vă ajute cu întrebări sau probleme. există întâlniri în hoteluri sunt astfel oferite de ghidul turistic. La aeroport se așteaptă un ghid turistic, de la care va primi un plic de bun venit, cu toate datele de contact importante și informații generale.

Note:
Vă rugăm să vă informați despre informațiile actuale de siguranță de la Foreign Office la destinație de vacanță la www.auswaertiges-amt.de sau prin telefon la 030-18172000.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

DeluxeTren pana la avionul 695 € (5 Nopți) 755 € (5 Nopți)  
Deluxe 797 € (8 Nopți) 891 € (8 Nopți)  
camera dublaTren pana la avionul 697 € (6 Nopți) 767 € (5 Nopți) 1287 € (10 Nopți)
camera dubla 806 € (6 Nopți) 876 € (6 Nopți)  
Cazare 840 € (8 Nopți) 934 € (8 Nopți)  
CazareTren pana la avionul 866 € (8 Nopți) 960 € (8 Nopți) 1359 € (10 Nopți)