Narai
Bangkok, zona Bangkok, Thailanda
Descriere
Locație:
City Hotel este situat pe faimoasa stradă Silom și nu este departe de centrele comerciale importante și faimosul Night Market Patpong. De asemenea, râul Chao Phraya este accesibil cu tuk-tuk sau taxi în câteva minute. Elevated gară Chong Nonsi este situat în imediata vecinătate a hotelului. Timpul de transfer de la aeroportul din Bangkok se află la aproximativ 45 minute.

Echipament:
La fel ca la hotel cu aer condiționat și întâmpină oaspeții într-una din 29 de apartamente, în plus, sunt 159 camere duble si 284 camere single disponibile. În spațiile de cazare, oaspeții sunt primiți într-o 24 de ore de check-in / out serviciu în hol cu ​​recepție 24 de ore și. A ajuns la etajele individuale sunt accesibile cu liftul sau pe scări. Printre facilitățile includ un vestiar, un seif și un schimb valutar. Wi-Fi în zone publice permite călătorilor să rămână conectat cu lumea exterioară în contact. Hotelul oferă facilități accesibile scaunelor cu rotile. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Dacă sosiți cu mașina, oaspeții se pot parca într-un garaj (contra cost) sau în parcare (contra cost). Facilitățile suplimentare includ asistență medicală, room service, serviciu de spălătorie, un salon de coafură și un medic de hotel.

cazare:
Camerele au baie, aer condiționat asigură un climat plăcut cameră. În camerele mochetate includ un pat dublu sau king-size este disponibil. Mai mult decât atât, un seif și un minibar sunt disponibile. Un frigider și un aparat de ceai / cafea. Cel mai bun de vacanță oferă confort de acces la internet, telefon, TV-Ger &# 228; t, radio și Wi-Fi. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă de baie. Ca un avantaj în plus, există un uscător de păr.

Sport / Divertisment:
Un sport și de divertisment oferă oportunități pentru activități de petrecere a timpului liber flexibile. gustare revigorantă garanteaza complexului piscina in aer liber. Pe terasa la soare cu șezlonguri și umbrele, vacanța se pot bucura. Băuturi răcoritoare sunt oferite la barul de la piscină. În unitatea de cazare sectorul de agrement oferă o sală de gimnastică și tratamente de masaj percepe, de asemenea, un solar pe. Seara, oaspeții se pot încheia ziua cu muzică live.

Masa:
Opțiunile de luat masa includ o sală de mic dejun, o cafenea și un bar. Călătorilor 3 restaurante cu aer condiționat, cu highchairs și zone pentru nefumători și fumători. Casa oferă o hrană rezervată sau demi-pensiune și pensiune completă. Un bufet de mic dejun bogat garantează un bun început pentru a doua zi. Pentru masa de prânz și cină, există o alegere de bufet, à la carte și meniu.

Carduri de credit:
sunt acceptate cardurile de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB si MasterCard.

Notă:
Ei vor primi fiecare beton ați rezervat și performanța confirmată (în ceea ce privește serviciile de catering, tipul de cameră, etc.). În ceea ce privește angajamente concrete au fost făcute la domeniul de aplicare, vă va sta cu mic dejun (sau self catering) în tipul de camera standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solar, baie de aburi, internet, parcare, etc.) nu este inclus și tu și Beza taxa pe site-ul aproape întotdeaunaalege, dacă nu se specifică în mod expres în descrierea diferit.
În anumite destinații costuri suplimentare, cum ar fi taxele culturale pot fața locului produs de oraș fiscal etc. Valoarea sumei se stabilește de către fiecare oraș, vă rugăm să verificați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Fara catering

camera dublaperformanta speciala 768 € (6 Nopți)  
camera dublaTren pana la avionul 798 € (7 Nopți) 809 € (7 Nopți)
camera dubla 842 € (7 Nopți)  
Superior 881 € (7 Nopți)  
SuperiorTren pana la avionul 892 € (6 Nopți)  
JuniorsuiteTren pana la avionul 924 € (4 Nopți)  
Juniorsuite 951 € (7 Nopți)  
Deluxe 1026 € (7 Nopți)