Pinnacle Grand Jomtien Resort & Spa
Jomtien Beach, Pattaya, Thailanda
Descriere
Locație:
În partea de sud, liniștită din Jomtien. Centrul orașului Pattaya aproximativ 10 km (taxa de transfer).

Echipament:
245 camere de oaspeți. restaurant în aer liber Tonsai (internațional / Thai, ocazional gratar), restaurant pe plajă (pește, fructe de mare), bar, bar pe plajă, grădină de bere și un coafor. Două piscine, una cu piscină pentru copii. Scaune, umbrele și prosoape la piscina si pe plaja gratuit. loc de joacă pentru copii. Wi-Fi este gratuit în întregul hotel și complex colț de internet în hol.

cazare:
Renovat camere standard cu telefon, TV prin satelit, mini-bar, cafea / ceai, aer condiționat, seif, halate de baie, papuci, uscător de păr, cabină de duș, WC, balcon sau terasă.

Cameră Deluxe: Situat cu același echipament mai aproape de plajă. Deluxe Cameră spațioasă cu vedere la mare, grădină și noua aripă a hotelului situat cu cadă și duș.

Salvarea cameră: disponibilitate limitată are loc, cazare în cabinele de locuit 2 lângă recepție. Nu există solicitări de locație și facilități posibile.

Masa:
inclusiv mic dejun tip bufet. Când rezervați demi-pensiune în Aperitivul seara d'oeuvre și un bufet de desert, felul principal à la carte.

Sport și fitness:
Inclus: Sala de fitness, tenis, tenis de masă, badminton, volei pe plaja, bocce, darts, biliard, snooker.
Contra cost: masaj, diverse sporturi nautice pe plaja de la furnizorii locali.

Categoria Țara:

3 stele

de transfer:
Transferul la și de la aeroport de destinație este inclus în serviciile dvs. rezervate. La aeroport de destinație va fi primit de ghid turistic local, cu identificarea corespunzătoare în persoanăs și transferat la hotel. În hotel, vă aflați în ghidurile de turism competente, desigur, ajuta la check-in.

Informații importante:
În cazul în care hotelul este rezervat cu auto-drive, transferul nu este inclus!

În momentul rezervării această ofertă este disponibilă pe site-ul doar un telefon tur ghid de îngrijire disponibile, va fi bucuros să vă ajute cu întrebări sau probleme. există întâlniri în hoteluri sunt astfel oferite de ghidul turistic. La aeroport se așteaptă un ghid turistic, de la care va primi un plic de bun venit, cu toate datele de contact importante și informații generale.

Note:
Vă rugăm să vă informați despre informațiile actuale de siguranță de la Foreign Office la destinație de vacanță la www.auswaertiges-amt.de sau prin telefon la 030-18172000.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

camera dublaTren pana la avionul 625 € (5 Nopți) 693 € (4 Nopți)
camera dublaperformanta speciala 701 € (4 Nopți) 755 € (4 Nopți)
camera dubla 722 € (6 Nopți) 812 € (6 Nopți)
SuperiorTren pana la avionul 637 € (5 Nopți) 702 € (4 Nopți)
DeluxeTren pana la avionul 668 € (4 Nopți) 729 € (4 Nopți)
Deluxe 838 € (7 Nopți) 945 € (7 Nopți)
vilaTren pana la avionul 673 € (4 Nopți) 734 € (4 Nopți)
vila 737 € (4 Nopți) 791 € (4 Nopți)
BungalouTren pana la avionul 767 € (4 Nopți) 839 € (4 Nopți)
Bungalou 773 € (6 Nopți) 863 € (6 Nopți)