Pinnacle Lumpinee Park Hotel
Bangkok, zona Bangkok, Thailanda
Descriere
Locație:
Hotelul este situat central, în apropiere de celebrul Lumpinee Park. O stație de metrou și o stație de metrou se poate ajunge în câteva minute. Este la 20 de minute de mers pe jos la complexul „Silom“ cu multe cumpărături și districtul de divertisment „Patpong“. Aeroportul se află la aproximativ 40 minute cu mașina.

Echipament:
Binele, hotelul dispune de 179 camere repartizate pe 15 etaje și dispune de un hol cu ​​o recepție și în condiții de siguranță, un colț de lobby și internet (gratuit). Barul alăturat și restaurantul principal oferă diversitate culinară. piscină și o mică terasă la soare situat pe acoperiș. Sunt disponibile la piscina gratuit. Zona de spa renovată cu saună, jacuzzi și centru de fitness sunt de asemenea disponibile.

cazare:
Doppelzimnmer:
Camerele sunt funcționale și au o baie / WC, aer conditionat, mocheta, telefon, Wi-Fi (gratuit), TV prin satelit (val germană) și mini-bar (contra cost).

Cameră superioară:
În mod similar echipate renovate și, în plus, cu podea de piatră și un seif.

Deluxe:
Echipat ca camerele superioare, dar mai sus și, în plus, cu papuci și halate de baie.

catering:
BB / HB / FB:
Micul dejun tip bufet. în plus, la HP cină. În plus, masa de prânz VP și cină tip bufet sau un set de meniu (condiții de utilizare).

Categoria Țara:
3 stele

Sport a inclus:
Centru de fitness.

Wellness:
O piscină, saună, baie de aburi și cadă cu hidromasaj (toate gratuite) vă invită să vă relaxați și relaxați-văa.

de transfer:
Transferul la și de la aeroport de destinație este inclus în serviciile dvs. rezervate. La aeroport de destinație va fi primit personal de ghid turistic local, cu identificarea corespunzătoare și transferat la hotel. În hotel, vă aflați în ghidurile de turism competente, desigur, ajuta la check-in.

Informații importante:
În cazul în care hotelul este rezervat cu auto-drive, transferul nu este inclus!

În momentul rezervării această ofertă este disponibilă pe site-ul doar un telefon tur ghid de îngrijire disponibile, va fi bucuros să vă ajute cu întrebări sau probleme. există întâlniri în hoteluri sunt astfel oferite de ghidul turistic. La aeroport se așteaptă un ghid turistic, de la care va primi un plic de bun venit, cu toate datele de contact importante și informații generale.

Note:
Vă rugăm să vă informați despre informațiile actuale de siguranță de la Foreign Office la destinație de vacanță la www.auswaertiges-amt.de sau prin telefon la 030-18172000.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

Deluxe 815 € (7 Nopți)  
Superior 839 € (7 Nopți)  
Cazare 848 € (7 Nopți)  
camera dubla 952 € (3 Nopți) 1000 € (3 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 1005 € (7 Nopți) 1101 € (7 Nopți)