Sawasdee Banglumpoo Inn
Bangkok, zona Bangkok, Thailanda
Descriere
Locație:

Mica Complexul este situat în centrul orașului Bangkok, zona plină de viață din jurul Khao San Road. Diverse magazine, restaurante, baruri și locuri de divertisment se poate ajunge în câteva minute. Aeroportul Suvarnabhumi se află la aproximativ 60 km.

Echipament:

Unitatea de cazare are 3 single si 49 camere duble. În casă, oaspeții sunt primiți într-o 24 de ore de check-in / out serviciu în hol cu ​​recepție 24 de ore și. Diferite facilități și servicii - asistență în condiții de siguranță, medicale, servicii de traducere, room service, serviciu de spălătorie, cinci săli de conferințe și un centru de afaceri - sunt oferite. Datorită unui acces la Internet în zonele publice, oaspeții pot rămâne în contact cu lumea exterioară.

cazare:

Camerele au baie, aer condiționat asigură un climat plăcut cameră. oaspeții se pot dormi confortabil pe un pat dublu. Mai mult decât atât, un seif și un minibar sunt disponibile. Un frigider și un mini-frigider. Diverse comunicare și de divertisment sunt garantate de mobilier confortabil, cu un telefon și un televizor. În baie, echipată cu un duș, există un uscător de păr.

Masa:

Micul dejun este disponibil.

Categoria Țara:

2 stele

de transfer:
Transferul la și de la aeroport de destinație este inclus în serviciile dvs. rezervate. La aeroport de destinație va fi primit personal de ghid turistic local, cu identificarea corespunzătoare șind transferat la hotel. În hotel, vă aflați în ghidurile de turism competente, desigur, ajuta la check-in.

Informații importante:
În cazul în care hotelul este rezervat cu auto-drive, transferul nu este inclus!

În momentul rezervării această ofertă este disponibilă pe site-ul doar un telefon tur ghid de îngrijire disponibile, va fi bucuros să vă ajute cu întrebări sau probleme. există întâlniri în hoteluri sunt astfel oferite de ghidul turistic. La aeroport se așteaptă un ghid turistic, de la care va primi un plic de bun venit, cu toate datele de contact importante și informații generale.

Note:
Vă rugăm să vă informați despre informațiile actuale de siguranță de la Foreign Office la destinație de vacanță la www.auswaertiges-amt.de sau prin telefon la 030-18172000.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

SuperiorTren pana la avionul 861 € (10 Nopți)
camera dublaTren pana la avionul 863 € (10 Nopți)