Sawasdee Sea View
Pattaya, Pattaya, Thailanda
Descriere
Locație:
Hotelul este situat în inima plajei Pattaya; Este la doar câțiva pași de plajă, de cumpărături și de divertisment. În imediata vecinătate există legături bune cu transportul public, iar stația de autobuz poate fi găsită. La Royal Garden Plaza se poate ajunge rapid. Aeroportul Bangkok este la aproximativ 70 km distanță.

Echipament:
Puteți sta în hotel într-unul din cele 3 apartamente și una din cele 139 de camere duble. Hotelul găzduiește oaspeții într-un hol cu ​​recepție deschisă 24 de ore pe zi și 24 de ore de check-in / out. Un lift duce la cele mai multe etaje. Diverse facilități și servicii - un seif, asistență medicală, room service și un serviciu de spălătorie - sunt oferite. Wi-Fi (contra cost) oferă oaspeților acces la internet în zonele publice. Dacă veniți cu propriul dvs. vehicul, îl puteți parca în parcarea casei. Zona înconjurătoare poate fi explorată și cu bicicleta datorită serviciului de închiriere de biciclete.

cazare:
Există o baie în camere și aer condiționat pentru un climat interior plăcut. Facilitățile standard în majoritatea camerelor includ un balcon care vă invită să stați liniștit. Camerele au un pat dublu sau un pat king-size. Există, de asemenea, un seif și un minibar. Un frigider, un mini-frigider și un filtru de ceai / cafea sunt, de asemenea, facilități standard. Cele mai bune facilități de vacanță includ un telefon, un televizor și WiFi. Băile sunt dotate cu duș și cadă. Pentru zilnic se oferă un uscător de păr și halate de baie.

Sport / Unterhaltung:


Masa:
Există diferite opțiuni de luat masa pentru a alege, cum ar fi o sală de mic dejun, o cafenea și un bar. Hotelul oferă cazare peste noapte, inclusiv micul dejun, demipensiune și pensiune completă, ca serviciu de masă rezervabil. Un mic dejun delicios te tentează de paturi dimineața, iar pentru prânz și cină, oaspeții pot alege din meniu sau pot comanda o masă.

Carduri de credit:
Următoarele carduri de credit sunt acceptate în cazare: Visa, JCB și MasterCard.

Notă:
În fiecare caz, veți primi serviciul specific rezervat și confirmat de dvs. (în ceea ce privește serviciul de masă, categoria de cameră, etc.). Dacă nu s-au făcut promisiuni concrete cu privire la domeniul de aplicare al serviciilor, veți primi cazare cu mic dejun (sau fără mese) în categoria camerei standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solariu, baie de aburi, internet, parcare etc.) nu este inclusă și aproape întotdeauna este supusă unei taxe și se plătește la fața locului, cu excepția cazului în care este descris în mod diferit în descriere.
În anumite destinații, pot apărea costuri suplimentare la nivel local, de exemplu prin taxe locale, subvenții culturale etc. Valoarea sumei este determinată de orașul respectiv, vă rugăm să vă informați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

camera dublaTren pana la avionul 859 € (10 Nopți)