Sawasdee Siam
Pattaya, Pattaya, Thailanda
Descriere
Locație:
Hotelul este situat central, la aproximativ 10 minute de mers pe jos de plaja din Pattaya, mall-uri, restaurante și atracții culturale.

Echipament:
Hotelul dispune de 207 de camere duble. Recepția este deschisă 24 de ore. Un lift duce la cele mai multe etaje. Sunt disponibile diverse facilități și servicii - un seif, asistență medicală, room service, un serviciu de spălătorie și un salon de coafură. Oaspeții pot accesa internetul prin WiFi în zonele publice. Magazinele sunt, de asemenea, disponibile. Dacă vin cu propria mașină, o puteți parca în parcarea locului de cazare. Călătorii activi care doresc să exploreze împrejurimile cu bicicleta vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.

cazare:
În camere există o baie, aerul condiționat poate fi folosit pentru a controla climatul interior. Camerele au un pat dublu sau un pat king-size. Există, de asemenea, un seif și un minibar. Există, de asemenea, un frigider și un mini-frigider. Ofertele extraordinare fac pentru un sejur minunat, inclusiv acces la Internet, un telefon, un televizor și WiFi. Printre dotările suplimentare se numără papuci. Băile sunt dotate cu duș și cadă. Pentru utilizarea zilnică, sunt oferite un uscător de păr și halate de baie.

Sport / Divertisment:
Casa oferă o selecție de oportunități sportive și de agrement. Refreshment răcoritor a garantat zona de piscină în aer liber. La barul de la piscină, călătorii se pot aștepta la o varietate de băuturi răcoritoare. Sunt disponibile numeroase activități, inclusiv ciclism / ciclism montan și un centru spa. Distracție și UDivertismentul oferă un club de noapte.

Masa:
Opțiunile de luat masa includ o sală de mese, o sală de mic dejun, o cafenea și un bar. Hotelul oferă cazare peste noapte, inclusiv micul dejun, demipensiune și pensiune completă, ca serviciu de mese rezervat. Un mic dejun delicios te tentează din pat în dimineața, iar pentru prânz și cină oaspeții pot alege din meniu sau pot comanda o masă.

Carduri de credit:
Următoarele carduri de credit sunt acceptate în camere: Visa, JCB și MasterCard.

Notă:
În fiecare caz, veți primi serviciul specific rezervat și confirmat de dvs. (în ceea ce privește serviciul de masă, categoria de cameră, etc.). Dacă nu s-au făcut promisiuni concrete cu privire la domeniul de aplicare al serviciilor, veți primi cazare cu mic dejun (sau fără mese) în categoria camerei standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solariu, baie de aburi, internet, parcare etc.) nu este inclusă și aproape întotdeauna este supusă unei taxe și se plătește la fața locului, cu excepția cazului în care în descriere este descris în mod explicit altfel.
În anumite destinații, pot apărea costuri suplimentare la nivel local, de exemplu prin taxe locale, subvenții culturale etc. Valoarea sumei este determinată de orașul respectiv, vă rugăm să vă informați înainte de plecare.

Mobilitate limitată:
Vă rugăm să rețineți că turneele noastre de pachete nu sunt, în general, potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă, cu excepția cazului în care descrierea produsului conține alte informații. Cu toate acestea, vă vom oferi cu plăcere informații mai detaliate cu privire la o astfel de adecvare, luând în considerare nevoile dvs.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

camera dublaTren pana la avionul 813 € (10 Nopți) 853 € (10 Nopți)