Sawasdee Sunshine
Pattaya, Pattaya, Thailanda
Descriere
Locație:
Hotelul este situat în inima orașului Pattaya, la câțiva pași de centrele comerciale pline de viață, restaurante, distracții și atracții culturale. Legăturile cu rețeaua de transport public, plaja și stația de autobuz, precum și centrul comercial Royal Garden Plaza se găsesc în imediata vecinătate. Aeroportul Bangkok este la aproximativ 70 km distanță.

Echipament:
Casa oferă 79 de camere duble. Hotelul găzduiește oaspeții într-un hol cu ​​recepție deschisă 24 de ore pe zi și 24 de ore de check-in / out. Diverse facilități și servicii - un seif, asistență medicală, room service și un serviciu de spălătorie - sunt oferite. Wi-Fi (contra cost) oferă oaspeților acces la internet în zonele publice. Dacă ajungeți cu mașina, îl puteți parca în parcarea hotelului.

cazare:
Există o baie în camere - aer condiționat și un ventilator oferă climatul interior potrivit. Camerele au un pat dublu sau un pat queen-size. Există, de asemenea, un seif și un minibar. Există, de asemenea, un frigider, un mini-frigider și un filtru de ceai / cafea. Diverse opțiuni de comunicare și divertisment sunt oferite de facilitățile confortabile, cu un telefon, un televizor și WiFi. În bai există un duș.

Sport / Divertisment:
Bileliile sunt disponibile contra cost în casă.

Masa:
Printre opțiunile de luat masa se numără o sală de mic dejun, o cafenea și un bar. O varietate de servicii de masă sunt disponibile. Oaspeții potîntre șederea peste noapte, inclusiv micul dejun, demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun delicios te tentează de paturi dimineața, iar pentru prânz și cină, oaspeții pot alege din meniu sau pot comanda o masă.

Carduri de credit:
Următoarele carduri de credit sunt acceptate în cazare: Visa, JCB și MasterCard.

Notă:
În fiecare caz, veți primi serviciul specific rezervat și confirmat de dvs. (în ceea ce privește serviciul de masă, categoria de cameră, etc.). Dacă nu s-au făcut promisiuni concrete cu privire la domeniul de aplicare al serviciilor, veți primi cazare cu mic dejun (sau fără mese) în categoria camerei standard.
Utilizarea opțională a facilităților hotelului (de exemplu, solariu, baie de aburi, internet, parcare etc.) nu este inclusă și aproape întotdeauna este supusă unei taxe și se plătește la fața locului, cu excepția cazului în care este descris în mod diferit în descriere.
În anumite destinații, pot apărea costuri suplimentare la nivel local, de exemplu prin taxe locale, subvenții culturale etc. Valoarea sumei este determinată de orașul respectiv, vă rugăm să vă informați înainte de plecare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

Mic dejun

camera dublaTren pana la avionul 1248 € (11 Nopți) 1281 € (11 Nopți)