Silver Gold Garden
Bangkok, zona Bangkok, Thailanda
Descriere
Introducere: Argint Aur Garden Suvarnabhumi ***

Descriere: Echipament: Situat la aproximativ la 25 de minute de centrul Bangkok si la 5 km de Ladkrabang Station, de asemenea , stațiile de autobuz spre gară chiar în fața hotelului. Mare Seacon Square Shopping Center, cu numeroasele sale magazine este la câteva minute distanță de hotel aproximativ 20, și la Aeroportul Internațional Suvarnabhumi este la aproximativ 4 km distanță.

Hotelul modern, cu patru etaje a fost renovat în 2008 și oferă un total de 67 camere. Este una dintre proprietățile de calitate mai bună în Bangkok, și personalul său cu nerăbdare să întâmpină oaspeții la această destinație glorioasă. Printre facilitățile includ un hol cu ​​recepție 24 de ore și serviciu de check-out, o, o facilitate de schimb valutar în condiții de siguranță și un restaurant. În plus, acces la Internet și servicii de cameră și spălătorie.

Camerele spațioase și apartamente sunt bine decorate și dotate cu toate facilitățile moderne, care asigură o ședere plăcută. Fiecare cameră are un pat dublu sau king-size și o baie privată cu duș și uscător de păr. Alte facilități în cameră includ o linie telefonică directă, TV prin satelit, frigider, aer condiționat controlat individual și un balcon privat sau terasă.

Oaspeții care caută relaxare pot încerca una dintre masajul thailandez oferit.

Restaurantul Panthong oferă un mic dejun continental și masa de prânz și cină à la carte.Servicii: Masa: conform rezervării.

Informații suplimentare: valabilitate: 01.11.17 -31/10/18
---
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

SuperiorTren pana la avionul 782 € (13 Nopți)