Tara Mantra Cha Am
Cha Am, Hua Hin, Thailanda
Descriere
Masa: Mic dejun

Locație:

chiar peste drum de plajă frumoasă de nisip din Cha Am. Unele magazine, restaurante și baruri se află la câțiva pași. Centrul se poate ajunge în aproximativ 5 minute. Aeroportul din Bangkok se află la aproximativ 200 km distanță.Echipament:

Acest hotel primitor are 88 camere și are un hol, recepție, restaurant, 2 baruri, o cafenea și un serviciu de spălătorie (contra cost). Afară există un total de 3 piscine, fiecare cu o mică terasă sau scaune să leneviți. Pentru oaspeții tineri există un loc de joacă. Carduri de credit: VISA, MasterCard.Facilitățile sportive și de:

tenis de masă, sală de gimnastică mică și spa.De-luxe Camere:

Camerele confortabile sunt decorate în culori naturale, elegant combinate cu influențe tradiționale thailandeze și la aproximativ 43 de metri pătrați. Înființarea are un duș cu efect de ploaie și baie / WC, uscator de par, telefon, internet wireless (contra cost), seif, TV prin cablu, mini-bar (contra cost), cafea / ceai și un balcon sau terasă.Tara De-Luxe Camere:

În caz contrar, aceleași facilități ca și camerele de-luxe acestea sunt deținute de aproximativ 33 de metri pătrați și mai mici, în tonuri de pământ, cu vedere la grădină sau la piscine.De-luxe run-of-Casa (DX):

În momentul rezervării De-luxe run-of-casa camere, cazare va depinde de gradul de ocupare într-una din cele doua camere, camera de luxe sau Tara De-luxe cameră.Masa:

Micul dejun este un mic dejun tip bufet american.

Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

SuperiorTren pana la avionul 786 € (6 Nopți)   
camera dubla 797 € (6 Nopți)   
camera dublaTren pana la avionul 809 € (6 Nopți) 1386 € (10 Nopți) 1579 € (10 Nopți)
DeluxeTren pana la avionul 809 € (6 Nopți)   
Suite de familieTren pana la avionul 927 € (6 Nopți)