Thai Garden Resort
Pattaya, Pattaya, Thailanda
Descriere
Locație:

Acest hotel este situat pe nord Pattaya printre tropicale, de aproximativ 25.000 de metri pătrați de grădini și se află la aproximativ 900 de metri de plajă și la aproximativ 10 minute cu taxiul de centrul orașului Pattaya. Există magazine, restaurante și baruri la câțiva pași. Timpul de călătorie la aeroportul din Bangkok este de aproximativ 2 ore.
Echipament:

Foarte popular cu obișnuiții de hotel în linie vorbitoare de limbă germană, prin ambele clădiri cu un singur etaj și bungalouri, care sunt înconjurate de o grădină tropicală, un caracter stațiune. Complexul are o piscină mare (aproximativ 63 m lungime) și o piscină separată pentru copii. În magazin sunt servite specialități pentru cafea internaționale și thailandeze. O bibliotecă, o sală de internet și un serviciu de spălătorie și room service sunt printre alte facilități ale hotelului. WiFi de acces la internet este disponibil în întreaga proprietate, fără costuri suplimentare.
cazare:

Dublu: Aceste camere sunt decorate într - un stil thailandez-birmanez contemporane, 35 de metri pătrați în dimensiune, cu podea de ceramică și la etajul 1 (fără lift). Ei au un duș / toaletă, uscător de păr, halate de baie / papuci, aer condiționat, telefon, frigider, TV prin cablu, cafea / facilități pentru prepararea de ceai, seif și Wi-Fi (gratuit). Pe balcon mare a clădirii (care sunt partajate), camera are scaune în aer liber.
Apartament Deluxe: Aceste camere sunt împrăștiate în jurul grădini și sunt mobilate în stil contemporan. (Dimensiune aproximativ 49 m²) sunt echipate în mod similar cu camere duble spațioase, situate la parter, cu dormitor separat și, de asemenea, cu un televizor al doilea, DVD player și cuptor cu microunde.
Masa:

BB / HB / FB. Micul dejun, demipensiune sau pensiune completa bufet disponibile.

Sport / Divertisment:

Wellness:

Taxa suplimentara: masaje.

Categoria Țara:

4 stele

de transfer:
Transferul la și de la aeroport de destinație este inclus în serviciile dvs. rezervate. La aeroport de destinație va fi primit personal de ghid turistic local, cu identificarea corespunzătoare și transferat la hotel. În hotel, vă aflați în ghidurile de turism competente, desigur, ajuta la check-in.

Informații importante:
În cazul în care hotelul este rezervat cu auto-drive, transferul nu este inclus!

În momentul rezervării această ofertă este disponibilă pe site-ul doar un telefon tur ghid de îngrijire disponibile, va fi bucuros să vă ajute cu întrebări sau probleme. există întâlniri în hoteluri sunt astfel oferite de ghidul turistic. La aeroport se așteaptă un ghid turistic, de la care va primi un plic de bun venit, cu toate datele de contact importante și informații generale.

Note:
Vă rugăm să vă informați despre informațiile actuale de siguranță de la Foreign Office la destinație de vacanță la www.auswaertiges-amt.de sau prin telefon la 030-18172000.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

pensiune completa

CazareTren pana la avionul 638 € (5 Nopți) 683 € (4 Nopți) 723 € (4 Nopți)
Cazare 844 € (8 Nopți) 916 € (8 Nopți)  
camera dublaperformanta speciala 704 € (4 Nopți) 740 € (4 Nopți)  
camera dublaTren pana la avionul 737 € (4 Nopți) 773 € (4 Nopți)  
camera dubla 749 € (6 Nopți) 809 € (6 Nopți)  
DeluxeTren pana la avionul 708 € (4 Nopți) 748 € (4 Nopți) 788 € (4 Nopți)
Deluxe 958 € (8 Nopți) 1030 € (8 Nopți)  
apartamentTren pana la avionul 768 € (4 Nopți) 805 € (3 Nopți) 832 € (3 Nopți)
apartamentperformanta speciala 815 € (4 Nopți) 851 € (4 Nopți)  
apartament 944 € (6 Nopți) 995 € (5 Nopți)