The Briza Beach Resort
Khao Lak, Khao Lak, Thailanda
Descriere
Locație:
Situat chiar pe nisip „Khao Lak Beach“, la marginea Parcului National Khao-Lak-Lamru. Centrul Khao Lak cu numeroase locuri de cumpărături și de divertisment este la aproximativ 5 km distanță. Aeroportul HKT este de aproximativ 5 km.

Echipament:
Hotelul dispune de un total de 79 de camere. Zona interioară include hol, recepție (24 de ore), WiFi (în zone publice, gratuit), lift, schimb valutar si lobby. Facilități de asemenea, un număr restaurant (à la carte, internaționale) și o cafenea. Zona piscinei include o multitudine de piscine și o piscină separată pentru copii și o punte de soare (sezon). La plajă, oaspeții se pot bucura de gustări și băuturi răcoritoare. La piscină, șezlonguri și umbrele de soare sunt gratuite.

Cazare ( în funcție de sezon disponibile):
Double Deluxe (aproximativ 42 mp) sunt dotate cu baie sau duș / toaletă, uscător de păr, halat de baie, aer condiționat (contra cost), TV, DVD player, Wi-Fi (gratuit), mini-bar (contra cost), seif, telefon și balcon sau terasă. disponibil la o cameră în plus, cu taxa de acces la piscină.

Mesele ( in functie de sezon disponibile):
mic dejun

micul dejun tip bufet

Copii ( în funcție de sezon disponibile):
- Mini Club
- highchairs
- un loc de joacă
- Piscina pentru copii

Sport / Divertisment (disponibil în funcție de sezon):
- mică sală de gimnastică
- Volei pe plajă

Wellness:
- se pot aplica taxe: baie de aburi, masaj

Altele:
- Carduri de credit acceptate: MasterCard, Visa, Diners Club, American Express, JCB
- Room service (contra cost) / Wäscheservice-(contra cost)
- Animalele nu sunt acceptate

Informații generale:
Notă:
Vă rugăm să consultați călătorie curente și de siguranță, precum informațiile medicale pentru resortisanții germani de pe internet la http://www.auswaertiges-amt.de. Alte naționalități explora, vă rugăm să contactați ambasada sau consulatul local.

Notă:
Vă rugăm să vă informați în conformitate cu reglementările cu privire la bagaje, catering de zbor și check-in compania aeriană rezervat pe Internet:

http://www.ferien-touristik.de/fluginformationen

Notă privind zborurile cu Ryanair:
Este obligatoriu pentru un adult în momentul rezervării unui zbor Ryanair, rezerva un loc de lângă copilul său atunci când călătoresc ca un pasager cu un copil sub doisprezece ani. Ce locuri pot fi deja rezervate pentru tine, puteți vedea pe https://www.ryanair.com la rubrica „rezervările mele“.

Dacă doriți o altă rezervare de locuri pentru persoanele care călătoresc, să ia rezervarea, vă rugăm în mod independent, prin zona de servicii de mai sus al liniei aeriene rezervat Ryanair înainte. Dvs. de conectare de date primite cu documentele de călătorie.

Notă:
Vă rugăm să rețineți că facilitățile hotelului specificate, servicii de catering, facilități în aer liber și activități de la jumătatea lunii octombrie (15.10.) Până la sfârșitul lunii mai (31.5.) Pot fi disponibile, în funcție de ocupare a hotelului și de condițiile meteorologice limitate sau nu. Unele zone ale motivelor și sport și locuri de divertisment pot fi închise sau să fie eliminat în acest moment independent de utilizare și de vreme.

Notă:
Vă rugăm să rețineți că cel puțin un participant unic trebuie să aibă vârsta de 18 ani.

Notă:
vă rugăm să facețitimpii de deschidere a recepției. Oaspeții care sosesc în afara programului recepției, vă rugăm să informați un hotel rezervat înainte de sosire.

Notă:
Dacă ați rezervat o călătorie fără transfer de peste vacanță și de a ajunge după ora 18 în hotel rezervat, atunci vă rugăm să informați hotelul înainte de sosire, astfel încât serviciul rezervat este acordat.

Notă:
pătuț pentru copii la cerere și în funcție de disponibilitate. În cele mai multe cazuri, eventual, se face în patul părinților. Dacă este necesar, este de a plăti o taxă suplimentară la fața locului.

Informații privind zborurile de noapte:
Vă rugăm să rețineți: camerele de hotel, până în jurul orei 14:00 sunt disponibile landesüblich la sosire. Într-o oră de sosire până la 4am veți obține imediat o cameră rezervată.

Notă:
Notă:
Vă rugăm să consultați cerințele actuale de intrare și de vaccinare și cele mai recente informații de la Foreign Office pentru Thailanda!
cetățeni germani au nevoie de un pașaport care trebuie să fie valabil cel puțin 6 luni mai mult la intrare.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Mic dejun

Demi-pensiune

camera dublaTren pana la avionul 707 € (5 Nopți) 779 € (5 Nopți)
camera dubla 776 € (4 Nopți) 827 € (4 Nopți)
camera dublaperformanta speciala 796 € (7 Nopți) 893 € (6 Nopți)
camere de familieTren pana la avionul 807 € (5 Nopți) 879 € (5 Nopți)
camere de familie 1002 € (6 Nopți) 1092 € (6 Nopți)
Deluxe 813 € (8 Nopți) 938 € (8 Nopți)
DeluxeTren pana la avionul 942 € (10 Nopți)