The Phoenix Bangkok
Bangkok, zona Bangkok, Thailanda
Descriere
Categorie: 3 stele

Locație:
Aeroportul Bangkok (BKK) este de aproximativ 7 km distanță.

adresa:
88 Ladkrabang Soi 7
Ladkrabang
Bangkok 10520
Tel:. 2 737 14 +66 46
Fax: +66 2 737 14 77

Echipament:
Oaspeții pot sta în hotel cu aer condiționat, fie într-una din 63 de camere duble sau patru apartamente. Recepția este deschisă 24 de ore. Diferite facilități și servicii - în condiții de siguranță, servicii de transfer, room service și spălătorie - sunt oferite. În zonele publice este WiFi călător disponibile. O grădină oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și recreere în aer liber. Cei care sosesc cu mașina pot lăsa vehiculele lor în parcarea de cazare. Un serviciu de transfer este de asemenea oferit.

Sport / Divertisment:
Pentru practicarea sporturilor de petrecere a timpului liber flexibile și locuri de divertisment ale casei sunt disponibile. Pe terasă, oaspeții se pot bucura de vreme frumoasă. Diversified ofera diverse oferte, inclusiv un centru spa și tratamente de masaj.

Informații importante:
În cazul în care hotelul este rezervat cu auto-drive sau ca un pachet, transferul nu este inclus!

Extras de transfer:
Vă rugăm să rețineți că costurile suplimentare pentru bagaje voluminoase (de exemplu, accesorii de golf, cărucioare, parașută, placa de surf sau schiuri), se pot aplica la transferul local. Acestea nu sunt incluse în prețul tur și trebuie să fie plătite în numerar. Înregistrarea este necesară pentru acest lucru în avans.

Notă cu privire la reglementările bagaje / mese noastre:
Gratuit bagajele și mesele pot varia în funcție de Fluggesellschpupa variază.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

JT Touristik informații privind bagajele / mesele noastre
http://www.jt.de/fluginformation

Notă cu privire la cerințele de intrare:
Cerințele de intrare pot varia în funcție de destinația de călătorie.

Vă rugăm să vă informați, consultați:

Cerințe de intrare JT Touristik
http://www.jt.de/einreisebestimmungen

Notă la reședința / Evaluare:
Vă rugăm să rețineți că s-ar putea întâlni în momentul rezervării, cu sau fără aer în problemele zonei țintă de verificare la hotel pentru toți oaspeții nu au reședința în Germania, Austria, Elveția, Scandinavia și țările Benelux. Într-un astfel de caz, hotelierii au dreptul de a solicita o plată suplimentară la fața locului sau de a respinge rezervarea!

adaptor:
În scopul de a utiliza dispozitivele electronice în timp ce în vacanță, vă recomandăm să vă aducă un adaptor.

Notă sezonul ploios:
Între lunile mai și octombrie ar putea avea loc în Thailanda inundații pe scară largă și de alunecări de teren. Chiar și cutremure au loc relativ frecvent.

Notă: Rail & Fly pentru rezervarile cu JT Touristik GmbH:
Pentru zborurile cu Emirates Airlines (EK), Lufthansa (LH), SriLankan Airlines (UL) și Qatar Airways (QR) Rail & Fly pot fi rezervate la un cost suplimentar. Dacă doriți să utilizați Rail & Fly, vă rugăm să dea acest lucru în scris , în ziua rezervării de călătorie până la ora 20:00 , cu numarul de rezervare prin e-mail la service@jt.de cunoscut.

rezervare loc liber:
Un rezerve loc liber pe distanțe lungi este posibilă cu următoarele companii aeriene: KLM / Air France (AF) - Qatar Airways (QR) - Etihad Airways (EY) - Oman Air (WY).
Dacă doriți să luați o rezervare de locuri libere (la ieșirea de urgență nu este posibil), vă rugăm să-l dea în scris dvs. de călătorie cu rezervare numarul de rezervare prin e-mail la service@jt.de cunoscut. vom procesa o rezervare scaun de luni până vineri la 17 PM.

Afișier bord:
Vă rugăm să rețineți că este rata dependentă dacă mesele sunt incluse în preț atunci când călătoresc pe Euro Wings. Pentru zborurile pe distanțe lungi Sunexpressfluggeräte sunt utilizate în cea mai mare parte.

Informații privind zborurile de noapte:
Vă atragem atenția că are loc la zborurile de noapte, care (sub rezerva abatere locală) ora de sosire 04:00 și au mai târziu, în zona țintă și check-in la hotel doar la sosirea la ora 14:00.

Dacă este pe zborul înapoi la un zbor de noapte, cu orele de plecare de la 3:00 dimineața din zona țintă, și check-out de la hotel la ora 12:00 (modificări locale rezervat) în ziua precedentă.

Check-in devreme sau check-out târziu - Extinderea camere folosi la un cost suplimentar, în funcție de disponibilitate, după consultarea la recepția hotelului!
Este posibil, dazuzubuchen o taxă suplimentară în plus noapte înainte de plecare. Vă rugăm să luați acest lucru, contactați serviciul pentru clienți.
Date climă

Tipul camerei

Inclus

Fara catering

camera dublaTren pana la avionul 736 € (10 Nopți)
DeluxeTren pana la avionul 763 € (10 Nopți)
camere de familieTren pana la avionul 905 € (10 Nopți)